Jump to content

Проблем с яркоста на десктопа /Windows 7/

coojoe_213

Препоръчан пост

Здравейте на всички. От няколко дни съм вече с новият Уиндоус 7.

Проблемът ми е следния: - Когато си включа лаптопа и десктопа ми работи на най-ниска ефективност/яркост. Разбира се в това време си е свързан към електричеството, не е на батерия /а и на батерия да си е не виждам какъв е проблема/. Махам кабелчето за тока от лаптопа, и цветовете/яркоста веднага става нормална /когато сложа кабела също се запазва нормална/.

Много се рових в настойките на яркоста на екрана, видях че има най различни планове, но нищо не се получи и след доста опити. Продължава да си е така.

Някой може ли да ме посъветва, как да го направя веднъж да винаги с нормална яркост /т.е максимална/, когато го включа.

П.С.--- Направи ми впечатление, че батерията ми държи около 5-6 мин., представяте ли си..., да имате 100% заредена и след една песен време, чао. По принцип си държеше около 1 час и 50 мин с XP.

Сподели другаде

Вариант 1

чукаш на батерията долу до часовника-настройка на яркостта на екрана- най-долу има един слайд, дърпаш го максимално надясно

Вариант 2

Пак от там, на плана, който ти е избран (този с точката) натискаш Промяна на настройките за плана. Дърпаш и 2та слайда при Настройки на яркостта на плана най-вдясно

Вариант 3

Лаптопа ти идва с програма на производителя и тя настройва яркостта. Тук вече не мога да помогна

ПС: Аз съм също с 7, проблеми с батерията нямам. Дори държи малко повече от Vista

Сподели другаде