rosita Публикувано Октомври 26, 2009 Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Здравейте!Трябва ми програма за завъртане на клипчета...Имам няколко видеоклипа,които за съжаление са снимани така че положението на камерата се е сменяло непрекъснато-20-30сек е снимано в нормално положение,след това клипа трябва да се гледа в легнало положение и така до края. Четох за Virtual Dub,но не зная дали ще ми свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2009 Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 И за какви ТОЧНО клипчета става въпрос (контейнер/видео/аудио)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rosita Публикувано Октомври 28, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2009 За домашни клипове,снимани с фотоапарат,съдържащи аудио и видео данни. Клипове в AVI формат.Надявам се,че това е което ти трябва... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2009 Report Share Публикувано Октомври 28, 2009 На теория VirtualDub може да ти помогне, но е нужно да имаш нужните видео кодеци за това. А и би било доста играчка: трябва да изрежеш редуващите се необърнати и обърнати части, да прекодираш обърнатите наново, след което да ги обединиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост