gors Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 http://jabcheta.hit.bg/ Голата истина винаги е боляла....... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 (Редактиран) хахахха...Уроци за живота част 1.А и победителя бил глух Поуката според мен е да не слушаш какво ти говорят другите (е не във всички случей,но в този с жабите да!!!) Поздрави!!! Редактиран Май 31, 2006 от vincenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Наистина поучително... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 Дам това е мн поучително...спомням си, че ми беше подарък за 19-ия ми рожден ден от важни за мене приятели Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 1, 2006 Report Share Публикувано Юни 1, 2006 Много хубаво.Аз се опитвам да го спазвам,не че винаги се получава.Важното е да имаме около себе си позитивни хора,които да ни дават кураж,а не да се съмняват в силите ни.Ооооо нещо го обърнах на философия. С две думи "много яко".Браво Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост