ale3 Публикувано Октомври 25, 2009 Report Share Публикувано Октомври 25, 2009 Значи проблема е следния тази камера е пробвана на друг компютър и работи донесъх е на моят компютър и след определено време камерата засича и не мърда трябва да се натисне там на скайпа включи/изключи видео за да се оправи.Някой може ли да ми даде някакъв жокер как да го оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Октомври 25, 2009 Report Share Публикувано Октомври 25, 2009 Значи проблема е следния тази камера е пробвана на друг компютър и работи донесъх е на моят компютър и след определено време камерата засича и не мърда трябва да се натисне там на скайпа включи/изключи видео за да се оправи.Някой може ли да ми даде някакъв жокер как да го оправя. Значи камерата ??????? засича на компютър ???????? Как точно камерата засича? пишете/говорите с някои/я по скайпа с вклучена камера и отсрещният ти казва че камерата ти е спекла и не предава, ти натискаш на скаипа включи/изключи и тя се оправя илиАко е така, компютърът на които е работела камерата на същият интернет като твоя ли е. Ти на какъв/кои нет си?Инсталирани ли са драйвери за камерата или компа си я е разпознал?Може ли да дадеш някъкъв жокер за да ти помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Октомври 26, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Значи камерата ??????? засича на компютър ???????? Как точно камерата засича? пишете/говорите с някои/я по скайпа с вклучена камера и отсрещният ти казва че камерата ти е спекла и не предава, ти натискаш на скаипа включи/изключи и тя се оправя илиАко е така, компютърът на които е работела камерата на същият интернет като твоя ли е. Ти на какъв/кои нет си?Инсталирани ли са драйвери за камерата или компа си я е разпознал?Може ли да дадеш някъкъв жокер за да ти помогнем.Значи говорим по скайп и той казва ,че камерата ми спича(спира).На компютъра който е работила камерата е на същият интернет аз съм на евроком(който преди беше ггбит).Компютъра сам си е разпозна нямам други драйвъри.Миналият ден пробвах с една друга камера същият проблем!Компютърът ми е 2,53 Интел Целерон 768 рам видео НВ 5500 Фх(256мб). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Октомври 26, 2009 Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Значи говорим по скайп и той казва ,че камерата ми спича(спира).На компютъра който е работила камерата е на същият интернет аз съм на евроком(който преди беше ггбит).Компютъра сам си е разпозна нямам други драйвъри.Миналият ден пробвах с една друга камера същият проблем!Компютърът ми е 2,53 Интел Целерон 768 рам видео НВ 5500 Фх(256мб). Камерата прави този проблем само когато работи през скайпа или? Пробвал ли си да го преинсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Октомври 26, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Камерата прави този проблем само когато работи през скайпа или? Пробвал ли си да го преинсталираш.Еми да,не съм пробвал да го преинсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2009 Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Ако опиташ да гледаш какво заснема камерата през друга програма (най-разпространената за целта е AMCap) забива ли потокът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост