tonyy Публикувано Октомври 24, 2009 Report Share Публикувано Октомври 24, 2009 Здравейте. Не съм сигурен, че тази тема е за тук,но не успях да намеря къде да я постна. Имам следния проблем: имам DVD NEO PDX77, а наскоро купих едни компютърни колонки Logitech X-240. Свързах ги чрез преходник към чинчове Audio OUT на ДВД -то. Дотук добре, има звук, но забелязах, че като слушам обикновено CD, на песни, на които стереото ясно се усеща, сега не се хваща, т.е. сигурен съм, че звукът е моно. Не разбирам защо. Гледах в audio setup - нищо, което да ми подскаже нещо, още повече, че там няма моно и стерео. Идеи? Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Октомври 24, 2009 Report Share Публикувано Октомври 24, 2009 Здравейте. Не съм сигурен, че тази тема е за тук,но не успях да намеря къде да я постна. Имам следния проблем: имам DVD NEO PDX77, а наскоро купих едни компютърни колонки Logitech X-240. Свързах ги чрез преходник към чинчове Audio OUT на ДВД -то. Дотук добре, има звук, но забелязах, че като слушам обикновено CD, на песни, на които стереото ясно се усеща, сега не се хваща, т.е. сигурен съм, че звукът е моно. Не разбирам защо. Гледах в audio setup - нищо, което да ми подскаже нещо, още повече, че там няма моно и стерео. Идеи? Благодаря предварително. Какъв преходник си сложил-моно или стерео? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tonyy Публикувано Октомври 24, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2009 Какъв преходник си сложил-моно или стерео? Много съм зле Ами нищо чудно и да е mono, няма как да проверя - изхвърлих опаковката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tonyy Публикувано Октомври 26, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Стерео е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Октомври 26, 2009 Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Ами тогава да не си объркал изходите на ДВД -то. Всяко стандартно DVD има 5 изхода:ляв-Lдесен-Rзаден ляв съраунд-SLзаден десен-SRcenterГлупав въпрос, но нали си сигурен ,че си на L и R изход? И освен това е необходимо да изключиш останалите канали от менюто за настройка на звука на самото двд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост