tikotrakata Публикувано Октомври 24, 2009 Report Share Публикувано Октомври 24, 2009 Здр. имам много голям проблем с моя лаптоп ACER Aspire 5920G.След като стартирам лапа, не ми засича харда.Пробвах да преинсталирам Windows-a ,но пак без успех... дава ми че изобшо нямам никакъв вързан хард...:( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Октомври 24, 2009 Report Share Публикувано Октомври 24, 2009 Не ти засича харда в биоса ? Или след като сложиш инсталационния диск с Win и минат всички процедури по бутването.Чак тогава не може да ти засече, че имаш хардиск и съответно не продължава инсталацията? При първия вариант харда и е повреден,при втория с какъв Win се опитваш да инсталираш(XP,Vista,7)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paparazzix Публикувано Октомври 24, 2009 Report Share Публикувано Октомври 24, 2009 Дай малко по подробно инфо,каде не ти го засича,сега ли е закупен лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Октомври 24, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2009 Не ми го засича в BIOS-a, сега проверих...лошо нали?:( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Октомври 26, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Пробвах харда и на друг компютър, и там не искаше да проработи:(. Интересното е, като го включа, се усеща че работи(вибрира).Интересува ме има ли начин да спася информация в него и как да го направя.Ето го и хардчето тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2009 Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Момент, това е вътрешен хард диск, който ти си "изкормил" от лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Октомври 26, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2009 Садистически казано - да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 29, 2009 Report Share Публикувано Октомври 29, 2009 Ако дискът не се засича по никакъв начин дори и в BIOS, то най-вероятно няма и как да се спаси информацията от него. Ако лаптопът е бил в гаранция, е трябвало да бъде отнесен в сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Октомври 30, 2009 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Щеше да е глупаво тогава да го отварям Наистина нищо вече не става от харда.Смених го с нов, а за информацията в него - цената е около 200лв., за да се спаси...ще му мисля Благодаря Ви все пак за инфото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост