IvanD Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 Здравейте!Вчера преинсталирах ОС на една машина,всичко точно, но момичето си е загубила оригиналния диск с драйвърите на дъното.Звуковата карта е вградена и Уиндоус въобще не я разпозна. Как да видя коя точно е звуковата карта, и как да инсталирам подходящите драйвъри за нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 Кажи производителя и модела на дъното. Ако не знаеш какво е, ползвай EVEREST Ultimate. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvanD Публикувано Август 28, 2008 Author Report Share Публикувано Август 28, 2008 Кажи производителя и модела на дъното. Ако не знаеш какво е, ползвай EVEREST Ultimate. Уф, ама и аз съм един заплес, извинявай! Ето : Тип централен процесор Intel Celeron D 351, 3215 MHz (24 x 134) Дънна платка Gigabyte GA-8I945PLGE-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Чипсет на дънната платка Intel Lakeport i945PL Системна памет [ TRIAL VERSION ] Тип BIOS Award Modular (03/31/06) Комуникационен порт Communications Port (COM1) Комуникационен порт Communications Port (COM2) Комуникационен порт Printer Port (LPT1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 Можеш да свалиш драйверите от официалната страница. Препоръчвам ти да инсталираш първо драйверите за chipset-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 Отново същия линк: Realtek High-Definition Audio Driver Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvanD Публикувано Август 28, 2008 Author Report Share Публикувано Август 28, 2008 Благодарско и на двама ви!Всичко е точно, но имам проблем с микрофона.Тук може ли да помогнете, явно е някаква дребна настройка, но човек като не я знае... На предишната инсталация пак ми направи същия номер, тогава момичето го закара във фирмата и онзи точно за 5 сек. го оправи, а на мен очите ми станаха големи, колкото палачинки.Много се надявам на вас, дано да можете и този проблем да разрешите, но и да не знаете, аз ви благодаря за отделеното време и труд да ми помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 Е, хубаво, де, какъв е проблемът? Как да помогнем, след като не знаем за какво става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvanD Публикувано Август 28, 2008 Author Report Share Публикувано Август 28, 2008 Е, хубаво, де, какъв е проблемът? Как да помогнем, след като не знаем за какво става въпрос? Ами, нямам микрофон!Когато се опитам да проведа разговор по Skype аз ги чувам, но те мен не ме чуват!Проблемът е в някоя настройка за микрофона. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 Виж дали коментарите в тази тема няма да помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост