mi7aaka Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Здравейте да ви споделя моя проблем ..с видео картата ми ..Видео картата ми е Ати радеон 9200: дъно- Интел,асрокПроблема ми е в няколко случая.. тоест един път така друг път така .. но по един и същ долу горе начин..1-ви : Докато си сърфирам в някой сайт и екрана ми става черен лампичката на монитора свети червено което означава че си работи пс-то.. и си работи де.. но черен екран.. само рест го оправя.2-ри : Докато си чатя по скайпа.. и ми се появавя черен екран лапмичката свети черено което означава че не работи монитора .. но всъщност се чува звука че работи..3-ти : Пак докато правя нещо и ми забива и ми излиза следния прозорец : Моля помогнете ми.. супер е гаден тоя проблем .. гледах за раздути кондензатори но няма.. в Eventviewer има доста проблеми свързани с Ати СМарт ,Систем Ерор ,Ati2mtag,Dhcp.. и най различни Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Провери напреженията и (особено) температурите на компонентите. В тази тема разискваме подобен проблем, има връзки към съответните програми за тестване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mi7aaka Публикувано Юли 21, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2010 Това ми са температурите при отворена мозила,скайп,и антивирусна: http://store.picbg.net/pubpic/D4/FD/36ec9f0e79d0d4fd.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 21, 2010 Report Share Публикувано Юли 21, 2010 Опитай да порвериш температурата на видеокартата с някоя друга програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 9200 няма датчик за температура, a и е с пасивно охлаждане, понеже си е доста студена по default. Инсталирай последния драйвер за видеокартата ти, като преди това деинсталираш стария и рестартираш компютъра, но ако не помогне е много вероятно картата да върви към края на дните си и в скоро време съвсем да откаже да работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост