Tragedy Публикувано Март 15, 2007 Report Share Публикувано Март 15, 2007 Едно чудесно видео ръководство от Радослав от ddons.wordpress.com, копирано със съгласието на автора. Видео ръководство: Как да създадем addon за nLite посредством AutoIt скрип Забележка: Най-добре се вижда на 1280×1024 резолюция Автор на ръководството: Rado от http://addons.wordpress.com Ръководството е копирано от nLite 1.2b от А до Я Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biskata Публикувано Март 2, 2008 Report Share Публикувано Март 2, 2008 Аз като се опитах да си направя скрипта показан във видео ръководството, се оказа, че има грешки в скрипта. За начинаещ не е пълно ръководството. Има за до обяснение на още някои неща от това видео. Аз също съм начинаещ и не разбирам някои неща, но въпреки това, с малко повечко игра разбрах някои неща, които не ми бяха ясни и даже направих скрипта с мой корекции, за да работи както трябва, защото оставен така, както е на видеото, не се получаваше. За първи път се сблъсквам с такова нещо и ми стана интересно. Ще се радвам някой да направи такъв видео урок за направата на целия диск с nLite и скриптовете с AutoIt 3, естествено и вграждане на всички най-важни ъпдейти и драйвери(или само показно с примерни). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост