Прехвърляне към съдържание


Правила на форума

Винаги съм смятал, че правилата не са за ограничаване, а за напътстване на потребителите как да общуваме най-пълноценно и качествено. Все пак обаче има някои неща, на които винаги ще се държи в този форум, а именно:

1. Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително.

2. Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове на форума или други лица.

3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.


Смятам, че всеки един човек е достатъчно интелигентен, за да знае как можем най-добре да общуваме и да поддържаме едно чисто и спокойно място.

Всички регистрации и публикации в този форум са доброволни и SoftVisia.com си запазва правото да отказва изтриване на профили и мнения, освен ако изрично не е посочено, че те са обект на авторско право.