Прехвърляне към съдържание


Мненията на obache

Има 3 елемента от obache (Търсенето е ограничено от 05-June 19)


По съдържание

За този потребител

#59025 Проблем с Vista Recovery

Публикувано: от obache на 15 November 2008 - 15:33 в Проблеми и дискусии, свързани с операционни системи

Здравейте!
Извинявам се за некоректното си държание и за моята прибързаност! Ще чакам колкото се налага .
Отностно ''какво точно имаш в предвид под това не става '', имам предвид, че след като преинсталирах лаптопа си, немога да си върна оригината Виста. Знам, че при стартиране на лаптопа се натиска F11 и Recovery-то само започва да връща оригиналната виста, но кагато го натисна не се получава, а си стартира нормално вистата(Windows Vista Home Basic), с която съм в момента.
Изчетох няколко начина за разрешаване на този проблем, но понеже не съм навътре в нещата, не знам как да ги приложа. Мога само да ви улесня, като ви кажа един от начините, а именно:
1. Печеш си
hiren's boot CD

2. boot ваш от новоизпеченото CD.

3. Acronics даваш на дяла ( рековери ) да е ACTIVE!

4. Restart

5. Би трябвало да тръгне рековери процедурата сама.

Ако можете да ми дадете по-подробни пояснения за този начин на стартиране на recovery-то ще съм Ви много благодарен!!!#58997 Проблем с Vista Recovery

Публикувано: от obache на 15 November 2008 - 01:05 в Проблеми и дискусии, свързани с операционни системи

Кво става пичове никои ли не знае как да се справя с този проблем ? Давайте някакви идеи каквито и да са!!! Мерси предварително!#58934 Проблем с Vista Recovery

Публикувано: от obache на 13 November 2008 - 17:31 в Проблеми и дискусии, свързани с операционни системи

Купих си лаптоп HP Pavilion dv9335 с оригинална Виста Премиум ! Обаче не ми харесваше как работи и реших да му сложа ХР . Инсталирах ХР-то ама забравих да си запиша Вистата на диск, която е в отделен дял Рековери . И сега искам да си върна оригиналната виста ама не става ! Пробвах с Ф11 при стартиране на компа ама не става и ся незнам кво да правя. Дяла си стои с Вистата ама немога да го подкарам! ПОМОГНЕТЕ !