Прехвърляне към съдържание


Мненията на crown

Има 2 елемента от crown (Търсенето е ограничено от 03-October 22)


По съдържание

За този потребител

#165442 Въпрос за избор на лаптоп (notebook)

Публикувано: от crown на 22 July 2016 - 08:02 в Проблеми и дискусии, свързани с хардуер

Уфф, да забравила съм да спомена за какво ще го позлвам. И аз незнам - зависи какво ще уча...но главно за учебни цели(надявам се есента да съм студентка)...не че много отговорих на въпроса. Да и аз съм фен на АМД платформите, но се спрях на тези три оферти главно заради цена (някъде около 1600-1700 са) и като кофигурация ми допаднаха. Още не съм тръгнала да купувам...още разглеждам.
И да ви питам(понеже нямам опит с това) - дали е удачно да се купува он-лайн...и дали няма да сгреша, ако си купя лаптопа чрез нета...

 

Трябва да ти кажа, че да купиш оф-лайн съвсем не ти гарантира по-високо качество или по-коректно обслужване. Особено ако купуваш на изплащане, по-голям избор от ниски цени имаш в онлайн магазините за техника. Аз например мисля да взема този от тук точно на изплащане: http://www.premiummo...128gbmts80.html

Познат вече взе и е доволен от мястото. Предишния лаптоп го взех от физически магазин и след 202 часа работа хард диска замина на кино, така че гаранция няма.
#164221 Фирма предлагаща бариерни системи за малки обекти

Публикувано: от crown на 31 March 2016 - 14:19 в Споделете

Търся фирма, която да предлага изграждане на бариерни системи (продукти и монтаж), като системата да бъде обвързана с допълнителни системи за контрол на достъпа - картови четци, контрол на работно време, може и биометрични данни. Търся нещо като тази фирма http://v-maxprotect.com/само че да работи на територията на Варна и прилежащите курорти. Става въпрос за охрана на малък хотел и конкретно паркинга.