Jump to content

rado95

Потребител
  • Брой теми

    28
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Не казвам

rado95's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Искаш помощ, но не си писал с коя програма си правил клипа. Аз лично ползвам ProShow Producer или с тази PhotoShow, ако искаш пробвай с този род програми.
  2. Това е хубаво, че съм ги инсталирала, но лошото е, че звука се губи и го няма никъде . Който търси намира.
  3. За да си смениш IP към БТК трябва да си смениш тарифата и да вземеш друг абонаментен план или Бизнес план, поне така ми обясниха преди 1 година, но като се замисля ми се струва, че е по-добре понякога да ми се сменя IP (имам предвид класации и т.н.), защото по този начин по колкото си пъти мога да гласувам за нещо което ми харесва.
  4. Здравей, Програмите си работят, игрите и те работя, но звук не се чува. От тонколоните само се чува пращене. Не можах да разбера от по-горните линкове които си сложил какво точно да сваля, защото си нямам и понятие, а не ми се правят по-големи бели,иначе по-белите нямам грешка и съм първа там. Нямам никакво понятие как се настройва после звука. Изобщо в тези неща съм една кръгла "нула". PS: Проблема е на личния компютър вкъщи, но нямам интернет в момента, пиша от работното място, за което отговарям със закъснение.
  5. Здравейте, Проблема който имам е, че ми изчезна звука на компютъра, иначе игрите и другите програми си вървят. Прочетох изчерпателния отговор който Night_Raven е дал на горния потребител. Инсталирах Realtek AC'97, но проблема си остана същия – т.е. без звук. Ще се опитам да кача конфигурацията на моя компютър, за което се надявам да успея. Много от проблемите които съм имала с компютъра до някъде съм успявала сама да реша благодарение на Вашите статии и изчерпателни въпроси, за което съм Ви много благодарна. Но да не прекалявам, мисълта ми е какво друго трябва да инсталирам за да се чуе звука. Благодаря на господ, че има такива хора като Вас, които помагат със своите знания на такива като нас – незнаещите и неможещите. Бъдете живи и здрави. PS: Оргиналния диск с Realtek AC'97 и Intel... съм го изгубила.
  6. http://store.picbg.net/thumb/2C/2B/48d2aa6c5cd82c2b.png
  7. Благодаря много, ще я видя и проверя. Ще проверя също дали има във форума някакво ръководство как работи самата програма, защото за първи път ще ми се наложи да работя с такава програма. Все пак благодаря много. Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни. Успех.
  8. Здравейте, предстои ми набиране на учебник и ми трябва някаква програма за предпечатна обработка, да мога да набирам с нея текст, таблици, фигур и др., и нещо като ръководство как се работи с тази програма. След като се набере учебника, ще се записва на диск и ще се даде в печатница. Ще се радвам на Вашата помощ.
  9. http://store.picbg.net/thumb/3B/07/fd9417ba369d3b07.jpg
  10. http://store.picbg.net/thumb/35/11/1a1d45b8febe3511.jpg
  11. http://store.picbg.net/thumb/22/61/8b60409b5f3e2261.png
  12. http://store.picbg.net/thumb/02/72/16b3df6045580272.jpg
  13. http://store.picbg.net/pubpic/62/63/214ceb0dd8526263.jpeg
  14. Здравейте, искам да споделя и моето мнение за ZoneAlarm. Аз също съм с тази програма и съм много доволна. Но не ми пищи и не ми изписва, че има атаки към компютъра ми. Благодарение на превода който намерих във форума си я преинсталирах по указанията и скрийшотовете. Неприятното е, че когато има атаки ми блокирва компютъра, но пък за сметка на това, както се казва "да чукна на дърво" откакто я имам не съм се закачвала с вируси. Благодаря първо, че Ви има и на всички Вас, които си отделяте от времето за да правите преводи на програми. Така ние, които не знаем английски спокойно можем да разберем за какво става въпрос. Друго си е когато е на родният ти език. Благодаря Ви още веднъж от все сърце. Желая Ви много здраве, щастие, късмет, лични и професионални успехи.
×
×
  • Създай ново...