Jump to content

pupi

Потребител
  • Брой теми

    107
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

pupi's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. СИСТЕМАТА СЕ ЪПДЕЙТВА !! ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА!!
  2. Моля да ни обясните,защо при актуализация не се актуализират приложенията? Слуявало се е и друг път,но след време/ден,два/ влиза същото приложение актуализирано.! В какво е причината,да не се актуализира веднага? Поздрави!
  3. Всичките български вестници са ми в папки.Избирам PIK.BG и чуквам на отделни стати и това е всичко.Пише,че нямам връзка със сервера.Никакви други манипулации. Но стига вече,благодаря Ви
  4. Да,аз също отварям първия линк. /с EDGE разбира се/. А другия линк беше от вчера,и не мога да го намеря.Последно,как мислиш? Може и причината да не е в моя браузер?
  5. http://pik.bg/Ñамо-в-пик-николай-банев-пред-медиÑта-ни-Ñлед-пожара-майбах-ÑŠÑ‚-беше-запален-3-чаÑа-Ñлед-ка-news606792.html Това е от началната страница на PIK и е статия за Банев!
  6. Да,IVAN,разбирам те,но с Firefox отваря същата страница. Но днес забелязах,че и на друга страница излиза същото.Нещоимам в настройката на EDGE може би.
  7. За сега на съм виждал друга статия,но аз почти не използвам EDGE! Писах,че с Firefox и IE11 всичкое ОК. Може би е нещо в настройката на браузера /EDGE/, ноне е толкова важно. Бих искал да знам от какво се получава. Имам само AdBlock instaliran. Опитвах се да го изключа,но не се получава.
  8. Това е PIK.BG на първата,начална страница има статия "Алисия признава-бременна ли е от Бирмата......." Night _ Raven, лека нощ,и утре е ден!
  9. Извинявай,за какъв линк става въпрос,не разбирам
  10. Здравейте, при опит да отворя една статия от вестник, се появи следното съобщение,от което не разбирам как да се свържа с този порт 80. Става въпрос за браузер EDGE. С Windows 10 съм. Работя с Firefox I Explorer 11- с тях отварям нормално. Моля за помощ !
  11. pupi

    Актуализация

    Благодаря ти,ExaFlop,всичко се получи! Лек ден ти желая!!
  12. pupi

    Актуализация

    Използвах всички варианти от предложения линк отTRN ,но не се получи.Моля за още варианти!
  13. pupi

    Актуализация

    Благодаря,TRN, но ще пробвам утре и ще се обадя!
  14. pupi

    Актуализация

    Версията ми е version 1607(OS Build 14393.321),a изпълних горното ,но не се получава. Има самоинсталираните неща.
  15. Здравейте, при поредно обновяване се получи следното: обновлението е KB3194343. Няколко пъти не можа да се обнови и след ден или два обновлението се изпълни. Искам да изстрия неуспелите да влезнат обновления.Как да направя това?
×
×
  • Създай ново...