Прехвърляне към съдържание


proletsearch

Регистриран на: 30 Dec 2006
Извън линия Активен: Лично

Започнати от мен теми

Безплатен лицензиран софтуер и игри

05 March 2007 - 22:23

Публикувано изображение

За какво иде реч:

Добре дошли в проекта Giveaway of the day, новата инициатива в света на разпространението на софтуер. Всеки ден ние предлагаме безплатен лицензиран софтуер, който при други обстоятелства би трябвало да си закупите.

Внимание: През последните няколко дена достигнахме достатъчна световна популярност, за да започнем да предлагаме световно известни продукти. Пригответе се за някои доста приятни изненади в скоро време!

По същество, всеки ден ние избираме дадена програма, която ще бъде Giveaway програма за този ден. Софтуера ще бъде достъпен за изтегляне в рамките на 24 часа (или повече с разрешението на фирмата-производител) и този софтуер ще бъде абсолютно безплатен. Това означава - без временни версии, без ограничени такива - а просто регистрирана и легална версия на дадения продукт, която ще бъде достъпна за нашите потребители. Продукта ще бъде достъпен с пълните си възможности и без никакви ограничения.

Връзката за изтегляне ще остане активна на нашият сайт за уговорения период време заедно с кратко ревю на програмата и информация за други продукти на производителя й.


Инсталиране

Разархивирайте пакета, който сте изтеглили и инсталирайте програмата. След това стартирайте активиращия файл от архива (с име activate.exe).

Трябва да направите тези действия, преди да е изтекъл срока на офертата от Giveaway.

Условия за ползване

Моля имайте в предвид, че софтуера, който сте изтеглили и инсталирали по време на гратисния период от Giveaway е със следните важни ограничения:
1) Няма техническа поддържа
2) Няма безплатни обновявания към бъдещи версии
3) Трябва да се използва само за некомерсиални цели


Накратко: Посещавайки страницата ще откривате всеки ден по една нова програма, която ще може да изтеглите и активирате в рамките на 24 часа време. След изтичането на този период, изтича и офертата за конкретната програма.

За повече информация: http://www.giveawayoftheday.com/

Приятно колекциониране на софтуерни подаръци!

От същата оферта могат вече да се възползват и геймърите:

http://game.giveawayoftheday.com/