Jump to content

stanli77

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

stanli77's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Кълви си по дърветата и не се заяждай с всеки. Нищо смислено не казваш, а само спамиш. Благодаря на останалите за съдействието!
  2. Проблема е решен след деинсталация на антивирусната.
  3. Да питам още нещо: Ще има ли загуба на данни от Onedrive при форматиране на диск С при преинсталация на ОС? Питам, защото има папка Onedrivе на диск С.
  4. Пробвах, не става...сега дефрагментирам диск С.
  5. http://eset.com/BPPRedirector/ESET-Home Това имам предвид. ОС е Win10. Версията на Firefox 50.0.2, дата и час точни.
  6. Интересно, но като стартирам защитения браузър, също Firefox и пробвам тези сайтове всичко работи нормално. Дали проблема не е от антивирусната??? но с Хром и ИЕ няма проблем...
  7. Пробвах с изтриването, но не става. А също така постоянно ми пише, че връзката е незащитена и иска добавяне на изключения...относно снимка имам, но незнам как да я кача... http://dox.bg/files/dw?a=5c87273265 ето това са снимки на екрана.
  8. Здравейте, от няколко дни имам странен проблем след освежаване на Firefox-a. При стартиране само на определени сайтове за новини ми изписва само букви. При другите браузъри няма този проблем....
  9. Оправих го. Деинсталирах плъгинa и флаш плеъра и после инсталирах наново. След рестарт всичко беше ОК.
  10. От известно време имам проблем с визуализирането на някои сайтове с флаш анимация като използвам Firefox. Не мога да разбера от флаш плеъра ли е или от Firefox. Деинсталирах флаш плеъра и после наново го инсталилах, но положението е едно и също. С ИЕ няма никакъв проблем.
×
×
  • Създай ново...