Jump to content

abracadabra

Потребител
  • Брой теми

    1002
  • Регистрация

  • Последно посещение

1 Follower

Информация

  • Пол
    Мъж

Последно видян от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

abracadabra's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Днес чак стигнах и отделих време за суича. Аз още не проумях кавода настроя на първи екран на PuTTY . А и има едно като второ приложение за генератор на ключ- сигурно е да се лицензира.
  2. Искам да вляза в настройките и да видя ако ми сменят IP-то от доставчика дали ще трябва да въвеждам там данни и др. А и да видя какво може да се прави. Намeрих, RS- конзолен кабел. На снимката се вижда къде е включен и от там в USB на компютъра. Инсталира се драйвър за него автоматично. Прочетох че трабва да използвам терминална програма като PuTTY (за Windows) за връзка с компютър и управление ( Telnet client ). Изтеглих putty-64bit-0.79-installer, и го качих на компютъра, който е свързан с кабела. Но, дали съм на пръв път, -не знам. Сега не ми е ясно какви настройки да направя за да достъпя CISCO-то. Намерих това: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/access/1800/1801/software/configuration/guide/scg/routconf.html Ако дадете малко съвети, ще ми дойде много добре. Ето снимки:
  3. Благодаря, ще чистя докато не се пооправи. Аз мислех че е някаква друга повреда.
  4. Какво може да му е, и как да го оправя? Сканирането е ОК. Но, почна да принтира ето така:
  5. Лаптопа е Lenovo, с Windows10, не работи интернет връзката с хъбчето. На друг лаптоп работи. Когато включа конектора, ми излиза следното: Този адаптер: си спомням че го забраних преди защото мислех че ни ми трябва... Сега на мога да го включа. Имате ли идеи какво да направя?
  6. Благодаря. Ще ползвам VirtualBox и ще пробвам.
  7. Благодаря, - Мога ли да използвам HyperV, който е във Windows? Или предложената VirtualBox е по-добра. - А ако си направя на чиста инсталация на Windows10, и една Windows11 или Ubuntu да инсталирам после на втори дял на харддиска. И след това при включване на компютъра да ме пита коя операционна система да стартирам?
  8. Искам да инсталирам още една ОС на компютъра ми с Windows10(всички ъпдейти). Например Windows7, или някой Linux. Но "dual boot" не ми е известно.
  9. Инсталирах Windows 10, и доста пъто пробвах и не стана. После изтеглих от сайта аудио драйвера за Windows 11 и през HP Suport Assistant се инсталира и стана. Реших проблема с аудио драйвера за Windows 11. Благодаря.
×
×
  • Създай ново...