Jump to content

meniak

Потребител
  • Брой теми

    108
  • Регистрация

  • Последно посещение

meniak's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. За целта ще ти трябва някои php програмист който ще иска някакви пари. А ако си решил да се занимаваш с изграждане и поддръжка на сайтове най-добре започни да учиш как става това, има доста сайтове с безплатни уроци като за начало. П.П. Не залагай на готовите системи - има трърде много експлойти за тях.
  2. Здравейте прочетох тази статия в PC WORD и реших да я сподяля с вас. На http://www.html5test.com/ можем да проверим дали браусера ни поддърйа html 5 и какво точно от него. А ето ви и линк ако искате да прочетете цялата статияhtml 5.
  3. Значи до колкото разбирам говориш за логин форма на сайт плюс download. Значи не ти трябва програма а човек или ти да научиш програмния език PHP a кам него върви и HTML а ако икаш да работиш и с база данни, трябва ти и MySQL. Ако искаш сайта ти да е красив научи CSS а ако искаш и да баде лесно намиран от търсачките за да увеличиш вероятноста за повече посещения. Естествено може да ползваш и някоя от готовите системи пример : Joomla но за да я настройш пак ча ти трябват познания по гореописаното.
  4. 1. Отваряш си браузъра. 2. Пишеш google.com 3. В полето за въвеждане на това дето търсиш пишеш - Споделяне на интернет 4. Натискаш бутончето - Търси 5. Четеш отговорите на проблема ти. Ако те мързи да изпълниш горните 4 точки (5-тата е задължителна за решаване на проблема ти) просто кликни тук
  5. 1. Инсталираш си Windows-a. 2. Инсталираш си драйверите от дисковете който имаш. 3. Инсталираш си DirectX 9.0c 4. Инсталираш си програмите нужни за работа. 5. Приятна работа Други глупости за сега недеи прави или се съветваи с някои преди да започнеш.
  6. Ами направи така както Night_Raven ти е казал, препиши настройките от машината на която има интернет и ги сложи на машината на която искаш да има интернет.
  7. Здрасти, това 230 V предполагам е 230 Вата/W, вентилаторите на компщтъра някога сменяни ли са? Сущо така е добре да покажеш температурите на компютъра ти, една от програмките за тая цел е Everest.
  8. За тези настройки ли става въпрос?
  9. Аз мисля че първоначалната информация която е дала veronisia е доста добра, също така е казала че не е някъкъв компютърен специалист за да знае точно каква информация да предостави и ако ни трябва ще ни я каже. Не смятам че е правилно да отговаряме на хора който не разбират от компштри и ни молят да им помогнем с постове от порядъка "Ще хвърлям фасула" "Топката е на ремонт" и други народни бисери. Вместо да пишем различни бисери просто можем да напишем два реда за това каква информация ни е нужна за да решим (ако можем) проблема на потребителя. Разбирам че има потребители който задават въпроса си "Боли ме как да ми мине" и това дразни. но нека се опитаме и на тях да помогнем все пак за това е създаден този форум - да си помогаме.
  10. Оп, я обясни как става тая фатка.
  11. Яка е, харесва ми. За красива е красива но с тези толкова много вентилатори - гадно е като започнат да бучът - имам чуството че някои ще ми яде краката. Лично аз използвам от кутиите само рамата им - махам ламарините. Предимството е по-добро проветряване и не се събира буклук, е вярно няма красота освен ако не обичаш да гледаш платки но както казах моя комп ми е в краката (под бюрото) и не се вижда кутията.
  12. Абе слушал сам и сам патил бая от TP-Link марката ама за рутер да захлупва мрежата не бях слушал.
  13. Ако наистина си пълен с вируси на компютрите, изчисти ги и няма да имаш проблеми с доставчика ти. Рутера ти си е в ред и не прави тои проблема.
  14. Тва е интересна история, я разкажи как се получи таи че рутера ти иска да те вкара в затвора.
×
×
  • Създай ново...