Jump to content

Azazel

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Azazel's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Свалих това - http://www.vistagroom.com/show_theme.php?tid=30 След като го свалих и го разархивирах имаше само 1 *.exe файл. Инсталирах го и темата се сложи. Всичко си върви перфектно и за сега проблеми нямам, но на снимката е дадено, че облика на стар менюто се сменя, а при мен не иска да се смени.. :?
  2. Да попитам, свалих си една тема от сайта. Но на скрийншот-а, който е даден, се вижда, че променя и облика на старт менюто. А при мен старт менюто не се промени, в смисъл, стана някакво подобно на това на Windows 98.. :?
  3. Здравейте. Свалих си един архив "Uxpathcer", който ти дава възможността да променяш външния облик на Уиндоуса. Та.. Сега си търся някакви теми. Не искам да ползвам програми като "Windows Blinds", "Style XP" и други такива.. Не съм ползвал честно казано, но са ми казвали, че в повечето случаи много скапвали Уиндоуса, което не е кой знае какъв проблем, ама си е занимавка да се преинсталира на ново. Та, кажете къде мога да си сваля теми за Уиндоуса, които да мога да ползвам без да се налага да работя с някоя от изброените по-горе програми (WB, Style XP). Мерси предварително! П.П: Преди време пак бях ползвал този UXPatcher, след кеото си свалих тема от DeviantArt и нямах никакви проблеми с темата която си бях свалил. Но сега за жалост, не мога да си спомня къде точно се намираха този вид теми за Уиндоус в ДевиантАрт... До сега го рових сайта и попадах на теми, които искат или WindowsBlinds или StyleXP.. :?
  4. http://img530.imageshack.us/img530/928/48561783.jpg http://img49.imageshack.us/img49/4719/17087588.jpg http://img8.imageshack.us/img8/8837/65148934.jpg http://img8.imageshack.us/img8/8334/27625260.jpg Windows-а е чист. С други плеъри нямам този проблем. Само с BSPlayer-а го имам.. @Skywalker, KMPlayer и аз го ползвам, но предимно за гледане на DVD-та. За обикновенни си филми, предпочитам BSPlayer.. С KMPlayer имам чувството, че картината е разтеглена. :|
  5. Здравейте. Преинсталирах си Уиндоус-а, ама не четеше кирилица. Та, по време на инсталацията тотално изключих за Advanced прозореца, и около 30 мин се чудих, какво съм забравил при правене на регионалните настройки.. Та, влязох тук във форума и се сетих.. Ама имам друг проблем.. Дори и със оправянето на регионалните настройки, субтитрите на филмите пак са прецакани. Излизат ми с йероглифи.. Гледах в настройките са субтитрите и си е сложено на Cyrillic, ама не ми излизат нормално.. :| Някакви идеи, как да ги оправя? Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Създай ново...