Jump to content

n-inka

Потребител
  • Брой теми

    42
  • Регистрация

  • Последно посещение

n-inka's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, опитвам се да кача видео файлове на двд. Това не е филм, а клипчета, които бяхме дали да ни ги свалят от видео касета. Искам да направя копие на дисковете, за това копирах съдържанието на твърдия диск и искам да го кача на ново двд. Това са стъпките, които правя, но ми се получават следните грешки. Как мога да ги запиша? Благодаря предварително.
  2. Много се извинявам, но цял ден търся и не мога да намеря такава програма, а ми трябва спешно. Ако има такъв редактор, с който директно да мога да вкарвам такива отделни звуци и ефекти в дадена песен, бихте ли ме насочили? Или- как се поставят маркерите в песента, така че ако обединя песента с такива ефекти да мога да ги разкопирам , където съм маркирала. И после да изтрия ненужните.
  3. Здравейте. Може ли чрез тази програма да вкървам на определени части от песента отделни звуци. Например- трябва ми в една песен да вкарам на някои места (избрани от мен) рев на тигър. И как се поставят маркерите?
  4. Да, благодаря много за отговорите и помощта!
  5. Ами аз няколко пъти преинсталирам принтера и това продължава да ми излиза. Инсталира се от само себе си с диска сигурно и незнам как да го махна. А за диска- и в сервиза казаха, че няма да го бива.
  6. Благодаря, ще се вслушам в този съвет. Уж все "професионалисти" ми ги препоръчват тези програми........ А сега диска напълно изчезна и се появи този прозорец, който много пъти се появяваше от както сложих диска. И чегърта като се пусне компа. Вече въобще не се инициализира диска. Явно е развален!
  7. Направих го това, много дълъг беше процесът. Сега пък ми се появи това на екрана. Незнам дали има връзка? Даже не съм го махнала, незнам какво да натисна. На какво може да се дължи? Извинявам се ако няма нищо общо с проблема в темата.
  8. Значи не е проблем синия цвят. А не е ли по добре тази отметка- Compress drive to save disk space, да я има да речем на всички дискове (имам още един) или да я махна?
  9. Не знам какво е IDE , но е със един лентов кабел разделен на две (за диска и СД-ито). След като прочетох това, смених захранването с друг подобен кабел и за сега работи. Относно синия цвят -просто го форматирах (преди форматирането си беше черен). Не съм влизала в никакви настройки.
  10. ами незнам кое точно е важно- ExcelStor Callisto 40GB е стария westernDigital 250GB е новия.Операционната система е windows xp. Където се обозначава в my computer - Local Disk е със син цвят и всичко, което е в него е със син цвят. (Нещо не може да ми се прикачи файла със снимката)
  11. Здравейте, реших да сложа допълнителен диск памет на компютъра си, но когато форматирах (десен бутон и формат), започна да се обозначава в син цвят. Усъмних се, че това ще създаде проблем (не съм на ти с тези неща). Сега започна да се губи диска. Няма го в my computer. Първия път като го рестартирах се появи. Но сега пак се получи и след рестартирането пак го няма. Има ли връзка със синьото обозначаване (това всъщност проблем ли е?) Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...