Jump to content

stefanusis

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

stefanusis's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. БЛАГОДАРЯ !!! Идеята ти проработи, жестоко , още веднъж голямо Благодаря за отношението и бързия отговор(все пак сме от майните). Късмет и всичко добро!
  2. Здравей, благодаря за взетото отношение по моя проблем. Сега на въпроса .Проблем с кирилизацията на нямам,гледам клипчетата с КМPLAYER и всичко си е ОК преди конвертирането.Други клипове със суб. освен от vbox не съм свалял и гледал но при филмите нямам проблем,дори за опит конвертирах 1 филмче в мп4 за телефон , след конверта субс.са на български и всичко си е шест но при клиповете "удрям греда" Незнам дали е от значение клипове и суб.(srt-формат) свалям със video Tractor.Пробвах да ги вградя и със media coder - пак не става. Това е , ако имаш други идеи сподели.
  3. Здравейте , пробвах програмата по описания начин, но имам проблем със субтитрите. Проблемът е , че не излизат на български ,а на някакви символи. Клипа и субс. са свалени от в-бокс но не се получава ,пробвах с настройките на субс.от ANSI CODE -PAGE-1251- Cirilic но пак излизат "маймунки". Моля ако някой има идея да помага. БЛАГОДАРЯ!
×
×
  • Създай ново...