Jump to content

cr1minal

Потребител
  • Брой теми

    44
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

cr1minal's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. На PTP го направих и PC-то си сложи някакви драйвери и всичко е ок... Благодаря!!!
  2. Ами пише, че е онлайн ама всички функции са неактивни http://prikachi.com/images/983/4818983w.jpg
  3. Здравейте, Използвам Windows 7 SP1 32 bit-ов. Свързвам фотоапрата си (Nikon D200 с 1GB CF карта) и компютърът ми засича устройството показва ми всички данни за него в Device Menager, казва, че дарайверът е up to date, но ме ми го показва като устройство в My Computer и съответно не мога да си прехвърлям снимките и ми се налага да ги сложа първо в лаптопа и от там на флашка... абе дълага и широка... Ако някой има информация как може да се реши този проблем ще съм му благодарен!
  4. Здравейте, Операционната ми система е WIndows 7 Ultimate SP1. Напоследък започна да се бъгва: както си върви PC-то и просто замръзва и не реагира. Рестартирам го - понякога тръгва, понякога не, изключвам го, задържайки бутона и след известно време пак си тръгва, но не за дълго. Забиванията са хаотични, понякога работи 5 мин, понякога 15... Преди няколко месеца го носих на сревиз (все още е в гаранция) като след обстойна проверка ми казаха, че проблема е софтуерен (без особено много разяснения) и просто ми пресинсталираха операционната система (за което есетвено ме таксуваха, защото не влизало в гаранцията). Но проблема пак се появи и реших да питам някой от знаещите тук дали има мнение по въпроса. Ще съм благодарен, ако някой има съвети за решаване на проблема. Благодаря!
  5. Здравейте! Имам един външен харддиск, който от доста време стои на топло в един шкаф. Преди известно време нещо се повреди и го водих на лекар, но така и не усшяха да го излекуват и реших да пиша тук пък може някой да помогне. Та ... проблемът му е, че изобщо не се стартира, чувам го, че се върти вътре и Windows-a (XP) го засича като устройство и след малко изезва всичко. Понякога успявам да го отворя, но като взема да си копирам нещата и малко по малко забива и накрая пак изчезва. Искам да питам дали няма някакъв софтуеър, с който бих могъл поне да си сваля някой ценни неща, на които нямам бекъп, че имам около 25 000 снимки, от които една четвърт ги нямам никъде... Харддискът е някъв странен: Elements 400GB, ако не се лъжа, от САЩ го купих преди 3 години. Благодаря! Сега като го стартирах ми го показва като устройство, но като се опитам да го отоворя ме пита дали искам да го форматирам и това е...
  6. Ами дъното е на Gigabyte, a захранването не знам... Имам инсталирана Astra32, но неще не мога да извадя log файл, за да покажа точните им модификации.
  7. Еми щом питам, значи нещо не ми е ясно... Мисля, че показват каква част от ресурса на процесора използват (или поне така пише) и щом са в червено значи нещо не е наред... Ахам, благодаря... Това е наситина полезна информация! Имам и още един проблем: компютърът понякога не се включва, трябва 3,4 пъти да го спра и да го пусна отново. Почистих го отвътре, но не даде резултат. Гледам някои е подложил едно тиксо под дънната платка (явно за по-добър контакт някъде, но не мога да разбера къде). Та... като го пусна и ако ще тръгва се чува този звук от вградения говорител на дъното и си зарежда нормално, но ако няма да тръгне се чува само харддиска как завърта и изобщо нищо не се появява на екрана, сякаш не съм го пускал изобщо. Какво може да му е?
  8. Аз просто си мислех, че като прегрее и скалата става червена, но явно не съм прав...
  9. Ами не знам... сега поспря да загрява... стои си на 65-70 C, но пак са червени скалите. Имаш ли идея защо така?
  10. Има ли някаква друга причина освен прегряването, за да ми стои такава червена скалата?
  11. Радиатора в никакъв случай не е горещ, вентилатора си духа нормално, в БИОСа е настроен на СМАРТ режим..., но в таск менджера скалата за измерване на натоварването на процесора все червена си стои...
  12. Ами... има достатъчно паста върху него, не смятам, че проблема е в нея...
  13. Здравейте! Проблемът ми е, че процесорът (Pentium IV 3.01 GHz) грее много. Температура му не пада под 80C, а стига и до 90С. Извадих вентилатoра и почистих радиатора и самия вентиталатор и му сложих малко смазка, но няма резултат. Интересното е, че си стои на 85С дори и без да е натоварен (15-20% от ресурса му) от време на време като мине 90С започва да сигнализира и тоя говорител на BIOS-a. Като стартирам Task Menager-a и скалата, където показва колко от ресурса на преоцесора се използва е все червена дори и като е в диапазона 0-10%. Не знам дали не е клокнат, защото не мой компютъра... Използвам Windows XP SP2. Някои има ли идея какъв може да му е проблема. Благодаря предварително!
  14. Здравейте, Ситацията е следнта: ... преинсталира компютър на приятел (инсталирах XP SP2), но след инсталацията се зарази с един вирус, който ми забрани даже и антивирусна да инсталирам, та реших да го преинталирам отново вместо да се занимавам с вируса... започнах наново инсталация, фомарирайки твърдия диск, но при копиране на файловете на Уиндоус излезе грешка, но тъй като бях извадил кабела за клавиатурата, за да го сложа в личния си компютър, когато го върнах обратно клавиатурата не реагира и се наложи да прекратя инсталацията, натисайки бутона RESET на кутията... при следващия опит ми излезе следното съобщение: The file ubstor.sys is corruptet. Press any key to continue. След като натисна някой бутон компютърът се рестартира. Опитах с друг бутващ диск (този път с SP3) и ми излезе син екран и съобщението: STOP:/ COOO222 UNKNOWN HARD ERROR /SYSTEMROOT/SYSTEM32/ntdll.dll. Някакви идеи?
×
×
  • Създай ново...