Jump to content

EVE_

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

EVE_'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да си пожелаем това!
  2. Така и така сме почнали и аз да кажа моя модел и ако можеш да ми кажеш как да се предпазя от натрапници. Рутерът ми е D-Link DI-624. Strawberry, няма защо да се извиняваш. Нали затова сме тук - да си помагаме. Дано, успеят да ти помогнат. Бих искала, но моя лаптоп го настрои един познат и не знам какво точно направи.
  3. Здравейте пак! Пиша пак, за да уведомя, че проблемът вече го няма. Не съм направила нищо за отстраняването му, тоест проблема изчезна така, както се беше появил. Рутера дава нет и на настолния и на лаптопа.Чудна работа! Сега се питам възможно ли е да има намеса от страна на доставчика. Някакви идеи?
  4. Само за сведение- още не съм оправила проблема... някой може ли поне линк да ми даде с подобен проблем?
  5. http://img220.imageshack.us/img220/51/91534668.th.png Ето това направих дано съм успяла и дано да е това, което се иска И пак повтарям, не съм бутала нищо.
  6. има малък проблем. Не съм качвала снимки. И да- автоматични са настройките Досега имах нет. Моделът е D-Link. Network Places -> Properites -> Local area connection(където е нета) -> Properties -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Properties са автоматични. Има и още нещо- човекът дето ми настрои рутера направи нещо и ми каза ако има проблем да заредя този файл. Та къде ли се зареждат? Когато ми обясняваше не съм внимавала. А и много бързо го обясни.
  7. Значи когато интернет кабела е пъхнат в рутера показва, че има нет, но няма нито на настолния, нито на лаптопа. Сега, за да оправя положението тикнах интернет кабела в настолния. Извинявам се за начинаещото обяснение
  8. Здравейте пак! Ето, че отново се налага да пиша и да ви безпокоя. До вчера всичко си беше наред, но днес... Ще се опитам да обясня без да обърквам четящите. Имам рутер, кабела на нета е пъхнат в настолния компютър и безжичен нет към лаптопа. Га всичко си беше добре, когато тази сутрин се събудих, включих настолния компютър, който е настроен автоматично да получава нет. Свърза се уж, писа, че сигналът е отличен, но светеше само едното компютърче долу. Всичко това е при положение, че не съм бутала нищо! И аз си помислих, че няма нет и звънях да питам дали скоро ще оправят проблема. Оказа се, че проблем без това няма. Откачих кабела на нета от рутера и го пъхнах в настолния и наистина има нет. Но когато отново пъхнах интернет кабела в рутера -пак само едното компютърче свети и пак казва, че нета е свързан, а даже не може да зареди гугъл. Сега интернет кабела е пъхнат в настолия компютър и ви пиша за проблема си. А между другото компютърчетата са вече 4 и тези за лан мрежата имат жълт удивителен знак върху тях и пише. Тоест както се досещате кашата е пълна. Ако някой има идея защо е така ще се радвам да ми пише.
  9. 15 от 16 разбира се с помощ
  10. Оправих проблема благодарение на panevdd. Трябвало да махна отметката от Auto от настройките на рутера в менюто Wireless и да задам числото 6 в полето: Channel. Някои хора наистина си разбират от работата. Благодаря ти, panevdd!
  11. май и темата не съм поставила на правилното място
  12. ADODB.Field error '800a0bcd' Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /products/view.asp, line 22 това ми дава, като отворя страницата тоест- кашата е пълна
  13. Нямам исталационен диск. http://www.pazaruvaj.com/ruteri-c3144/d-li...624-p35651.html -ето го и самия рутер.Колкото до версията- на настолния е Version 2002 service Pack 2, а на лаптопа- Version 2002 service Pack 3. О, ти си тук!
  14. D-link ID-264. ОС на настолния е Уиндоус, и на лаптопа е Уиндоус. Версиите не знам какви са. Интересното е, че лаптопа имаше нет. веднъж, когато включих лаптопа изведнъж не остана нет само на лаптопа(леле с какви термини си служа)Обадих се на един разбирач и той каза, да извадя рутера от ел. захранването и пак да го включа.Направих го и нет -а тръгна. Но при следващото пускане на лаптона нямаше нет. това е само при лаптопа.иначе рутера си работи и имам нет само на настолния, който е свързан с кабел за рутера. Достатъчно ясна ли бях?
  15. Здравейте! Скоро си купих лаптоп и рутер. Дойде моментът, в който трябваше да има нет, както на настолния компютър, така и на лаптопа. Този момент дойде, но естествено , че възникна и пролема. А проблемът е следният: няма нет на лаптопа. Веднага смед свързването на рутера с настолния имаше нет на лаптопа. При следващото включване на лаптопа нямаше нет. Разпознава мрежата, но не мога да се свържа. Зададени са автоматични настройки на лаптопа (които, разбира се не ги направих аз) да разпознава и да се свързва с мрежата, която използвам. Та какви могат да бъдат евентуалните причини да нямам нет на лаптопа? Минах отдавна RTFM.
×
×
  • Създай ново...