Jump to content

simeonov_74

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

simeonov_74's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. ОК! Но на снимката е показано примерно 3 драйвера за камери и не зная на мен коя ще ми трябва. По надолу има 2 вида драйвери за LAN, VGA (ATI и INTEL),3 вида Wireless и ето това не зная за какво е AHCI Intel SATA AHCI Driver
  2. Здравейте, имам Лаптоп ACER ASPIRE 5315 с инсталирана VISTA. Искам да мина на ХР и търся драйверите в офицалният сайт на ACER и там ги откривам но не зная точно какво ми трябва от всичките показани резултати.Моля да ме упътите кое точно да ще ми бъде нужно за след преинсталацията
  3. Ето това се получава като пусна ИСО-то през Burn image и от това нещо нищо не се получава. Може и аз да бъркам някаде (за първи път се опитвам да правя бутващ диск)
  4. Значи аз съм си свалил WIn XP като Iso. Работя с НЕРО 9 ( Nero Bruning ROM ) и като посоча за запис ISO-to директно ми посочва да го запиша като CD image на PC-to някъде и от там натам се въртя в кръг и не се получава по никъкъв начин. Последно пробвах през Ултра ИСО с опцията за запис без да го правя image и се получи най-накрая. Объркваха ме обясненията в нета че като го сваля като ISO трябва да му дам Recorder-Burn image, но нищо не се получаваше . Пробвах и през CD-ROM(Boot),но и от там нищо не се получаваше, ошашавих се цял следобяд сумати дискове опропастих. Даже си взех един презаписваем и записах файла, който се получи след Burn image и сега не мога да го махна от него за да го ползвам пак.
  5. Аз имам УЛТРА ИСО, но не зная къде точно да гледам.
  6. Как мога да разбера в свалено исо дали има бутващ сектор?
  7. Отварям както казваш с Open With и Нерото ме праща да правя имидж файл (С неро 9 съм). Мога ли да си го запиша по стандартният начин?
  8. Искаш да кажеш да си го запиша като ИСО
  9. Здравейте отново.Закъсал съм го много яко. По приннцип аз съм си свалил Win ХР като iso файл и след това го направих имидж файл и съм го записал като такъв на диск и след това като го сложа в ЦД-то и рестартирам не ми показва Pres and key.............! Мисля че съм настроил и БИОСА както трябва,даже пробвах и с F11 директно през буут менюто но не ще да се бутва и това е. Кажете къде бъркам, или диска не съм го записал както трябва или в БИОСА не съм настроил както трябва или имам проблем с ЦД-то? Искам да започна преинсталацията отначало с диск, който след като го отворих с Ултра исо и в него си има папка l386 продължава да ми изкарва съобщението че липсва въпросната папка и да посоча място откъдето да се копират Файловете от l386.ПОМОЩ
  10. Имам 3 диска два са SP2 и един е SP3 и проблема е при трите.В интерес на истината за първи път ги ползвам. В Биоса съм направил да ми бутва ЦД-то но като се появи този проблем и му дам отказ той се рестартира и при новото зареждане не се появява синият екран а почва да ми зарежда Уиндоуса и пак стига дотук. На два пъти ми тръгва нормално инсталацията с тези дискове но за моя беда тъкмо почвам и тока спря и на третият път вече не иска да тръгне . Дай ми съвет как да почна отначало инсталацията.
  11. Здравейте, появява ми се този прозорец и не мога да продължа с преинсталацията на WIN ХР. Бихте ли ме посъветвали какъв файл иска да се зареди и как да продължа с преинсталацията, че съвсем се замотах.Благодаря предварително.
  12. Правих го няколко пъти с F10 ама пак е същото
  13. Здравейте.Не зная да ли е за тук темата и ако не е моля да ме извините.Нещо прецаках в настройките и не зная как да го оправя.Става въпрос че като включа РС-то не ми зарежда веднага Уиндолса,а ми дава да натисна DEL за Setup и F11 за BOOT настройки, а под въпросния ред пише да натисна F1 и като го натисна ми зарежда Уиндолса. Как да елиминирам тази крачка за да ми зарежда без да натискам F1.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай ново...