Jump to content

caligula

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

caligula's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да, само с големи торенти се получава (дори да са от отделни части). Всъщност, като се замисля, може да е нещо и от харда, защото е с 32MB кеш и скорост 5400 - на по-големи торенти непрекъснато ми дава претоварен диск, докато кешира и после се нормализира. Намалих броя на връзките на 50 и май се пооправи това претоварване. Ако с това не се реши този проблем, ще пробвам да преинсталирам uTorrent-а. Между другото, коя е най-добрата версия според вас?
  2. Моля, помагайте.Търсих информация, но не намерих нещо. Свалям големи файлове напр. 30-40GB - филмова трилогия, сваля се, докрай, показва 100% и уж всичко е наред, но като отворя папката, ми показва нулев файл, който дори с десен клавиш и properties не отваря нормално падащо меню, а някакво орязано с 2-3 опции. Копирам цялата папка на друго място, но орязва името на файла и той става като от DOS и не ми позволява преименуване с по-дълго име. Правя нови папки, опитвам се да преместя файловете, но ми дава грешка (прикачил съм скрийншот на грешката). Какво става по-дяволите!!! Досега не съм имал подобни проблеми... С uTorrent 2.2.1 съм. Благодаря предварително!
  3. Благодаря за отзива... Да, вижда се и като се поразтърсих, разбрах, че от там за диск, който е Foreign Dynamic Disk, мога да му дам Insert Disk. Има и опция Convert to Basic, която ако приложа обаче, вероятно ще изгубя информацията. Както и да е, появи се, но всичко това го направих след като инсталирах наново XP, защото си мислех, че така ще се появи HDD-то, но при новата инсталация дискът отново беше неактивен. Както и да е, през Disk Management го инсъртнах и се появи. Предполагам, че и при 7-цата щеше да стане. Въпросите ми обаче са два: 1. Какво значи Dynamic Disk, защото всички Диск-мениджър програми, които пробвах го характеризират така. Как е по добре да бъде структурата на 2ТВ диск (32MB кеш 5400speed) - BASIC или DYNAMIC (SIMPLE)? Кои са предимствата и кои недостатъците? 2. Как е най-правилно да имам XP и 7-а едновременно - на различни физически носители или може и на един в различни дялове и с някакъв BOOT Loader да си избирам? А ако е по-добре на различни носители, мога ли да направя някакво BOOT-меню, с което да избирам коя ОС да се зареди, без да минавам всеки път през приоритетите за HDD в BIOS? И има ли значение, коя ОС първо ще инсталирам? Не искам някой да ме убеждава, че няма смисъл от 2-те ОС едновременно - имам си причини да го желая. Много ще съм благодарен на отговор, защото форума е страхотен и имам пълно доверие на някои от пишещите тук. Ако сметнете, че темата не е за тук, моля, преместете я където е по-удачно!
  4. Здравейте, Наскоро си купих нов HDD-Hitachi-2TB и го инсталирах (NTFS формат) под WinXP, с който бях досега. Но когато вчера сложих Win7, дискът ми изчезна. Не се вижда в Computer... В Device Manager го има но само като модел и драйвери и т.н. Моля, помагайте!
  5. На първата част на въпроса - не. Втория въпрос - не разбирам какво имаш предвид...
  6. От известно време ми се появи следния проблем с Internet Explorer: Свалям нещо със Save Target As, стига до 99%, мисли доста дълго време и после прозореца се затваря (настроил съм го да се затваря автоматично), след което, след няколко секунди ми се затварят всички отворени прозорци на Internet Explorer. За съжаление не знам точно кога започна да става така. По принцип не инсталирам често нови програми, но все пак се случва. Наскоро смених µTorrent 1.8.5 с BitTorent 6.3 и може би оттогава започна да го прави. С WinXP Service Pack 3 съм. Ще съм благодарен на помощ и съвети!
×
×
  • Създай ново...