Jump to content

antoanetka

Потребител
  • Брой теми

    20
  • Регистрация

  • Последно посещение

antoanetka's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. всичко изпълних, но пак няма звук, май ще трябва да се преинсталира наново
  2. Драйвера е инсталиран, но звук имаше само 1 ден и после се показа Х (no sudio output device is installed), когато дам системата сама да намери проблема, тя казва да го преинсталирам - е, преинсталирах го няколко пъти, но нищо. После изписва , (the drivers is corupted) , моля ако имате идея как да се оправи проблема да я споделите.
  3. ами не мога да се оправя, няма ли ръководство на български :(
  4. Току що инсталирах 7-цата, на чисто нов лаптоп DELL, но съм сгрешила някъде в разпределянето на дяловете и от 320 GB хард, сега имам само 49 гигабайта D и 15,9 GB C. Как мога да оправя това, само с ново преинсталиране ли?
  5. Имаше заседнала хартия вътре, след като я извадихме се показа тази грешка SC542 и машината не иска да работи, има ли начин да я изтрия или трябва да се смени някоя част?
  6. устройството е мултифункционално Ricoh MP1600L , от сайта им изтеглих драйвери за скенера, но нищо не се получава. Някой има ли идея? :(
  7. добър вечер, ами това със ie7 в момента - изчезна /мисля, че беше от търсачката, която ми каза да премахна/ , а относно триещите се букви - още е така - както си пиша и изведнъж някоя буква се маркира и съответно изтрива при натискането на следващия клавиш или пък както пиша и изведнъж пиша вместо в края , а в началото на изречението - но сега почвам да се замислям дали не е свързано с вградената мишка на лаптопа - при случаен допир да го прави тя.......ще наблюдавам сега. Мерси много за помощта, много е хубаво, че има такива сайтове с такива добри хора
  8. да, всичко без имаше програма на отделен диск за записване на дискове dvd burner и player някакав от рода на bs player ..
  9. ок, ще го махна, обаче - дали има значение това, че я ползвам от 2 години /толкова колкото не е бил преинсталиран компютъра/ и не съм имала този проблем /аз съм с лаптоп ако това е от значение и мерси много за обърнатото внимание.
×
×
  • Създай ново...