Jump to content

Владко_каза:

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Владко_каза:'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Аз съм с GOM PLAYER и мога да кажа, че е много добър. Ако не поддържа някой формат - има опция за изтегляне на необходимия кодек от самия сайт на продукта, а също така можеш да видиш и кой всъщност кодек ти липсва. Мнения много- и моето вече е на лице!!!
  2. хора ще ви помоля за помощ. цял ден търся семпли "sample" за дйджей софтуер без значение какъв е. просто семпли от рода на http://www.vocaldownloads.com/songresultsp.cfm?categoryid=92 100bpm-reggaeton-01 <--пример за мелодията.
  3. с него се занимавам близо година и е супер Благодаря ти за вниманието!!! От полза ми е. Надявам се коментара да е помогнал и на други начинаещи в тази сфера. п.с. Със сигурност ще помогне на всеки които иска да започне.
  4. Ще помоля компетентните хора по тая тема да пишат. При добро желание може и да споделят мнения за темата. А сега и въпроса ми: Когато имаш необходимата апаратура за да водиш, но незнаеш как да трагнеш да водиш какво да направиш за да започнеш да ходиш по участия в дискотеки и разни тържества било то сватби, кръщенета банкети и др. Демек старта на един DJ? Благодаря за коментарите Ви предварително!!!
×
×
  • Създай ново...