Jump to content

Callisto

Потребител
  • Брой теми

    183
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Callisto's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. http://download.comodo.com/cis/download/installs/5.8_dgfjh/cispremium_installer.exe Link към новата бета 3 на Комодо 5.8.Има доста промени и изненади.Приятно тестване.
  2. В руските сайтове също се пише cа намерени bugg-ове Norton 2012 които разбира се ще изгладят в последствие.За това не трябва да се преминава веднага към следваща версия поне месец за се оправи.(те нали все гледат да ги пуснат бързо) Има хубав тест на Нортон ако искаш ще ти дам link да го гледаш.
  3. Стефчо не става въпрос да избягваме проблемите а тези от Есет да си размърдат задниците и като пускат нещо на пазара да изкарват кинти да го направят както трябва.Болшинството АВ точно това правят.Аvast пуснаха нова версия и я дооправят в последствие.Kaspersky 2011 6 месеца я оправяха.То не бяха пачове не бяха простотии.Авира пък да не повдигам тема....Да не изброявам още АВ компании.Щом изискват от хората заплащане за ползване на техни продукти то хората са в пълно право да бъдат и те взискателни. Не виждам нищо лошо в моето възмущение.
  4. Намерих много гаден bugg на Нортон 2012.Онзи ден като излезе не се замислих(помислих,че компа нещо my става),но преди малко като го сложих отново ми направи същата свинщина и чак сега се чатнах.Ако те интересува какъв е bugg-a пиши ми на лични.
  5. Питам,защото и мен точно хипс-а ме дразни.Това е хипса на Комодо версия 2 примерно.Страшно досаден,пита по 100 въпроса.Много е ретро. В форума на Есет се напъвам да им кажа,че след като са пуснали реклама,че това е Антивируса на бъдещето,защо са сложили този РЕТРО ХИПС? Би трябвало да си харчат парите за инжинери а не за реклами и да направят едно прилично и по автоматизирано решение. В форума ми отговориха,че хипс-а е новост за Есет и нищо че е още дървен над него ще продължи да се работи.Тоест във вторник излиза финалната версия ,но ще се работи над тази версия 5 и ще има нови. Решили са,да поемат по този път а не да копират Симантек.Така ми се отговори. Това с репутацията при Cимантек го има и в новият Есет само където не става веднага при сваляне а трябва да сканираш файла с контекстното меню. Общо взето cи е Есет с няколко подобрения. Честно казано тези сканирания на файлове при Симантек не са кой знае каква облага,защото Smart Screan на Internet Explorer 9 го прави същото.Веднага при сваляне на нещо което е познаTo понякога затрива файла.Така,че аз която ползвам IE 9 не виждам голяма полза от Нортон. Новият Hортон е добре,но новият Есет е още по-лек.Пробвай го и виж достъпа my до диска при сканиране е още по лек и няма тормозене когато прехвърля файловете(разбира се още по бързо сканира)
  6. Да точно така ще стане.Ще трябва да се деинсталира старата и да се сложи новата.С надграждане няма да стане.Има основни промени.Ами успех на всички, говори се за финална версия на 13 септември.
  7. Все още не мога да намеря никаква информация никъде.И аз така предполагам ,защото новата версия има промени.Благодаря за отговора,ще попитам в форума на Есет и ще видим.
  8. Момчета ,новата 5-а като излезе финала, ще се надгражда върху старата(4.2) или ще трябва да се деинсталира старата и да се сложи новата?
  9. От къде намери тази снимка и коя версия на Есет е? Не се притеснявай Nikssi.Аз си знам отговора ,а и всички тук си знаем кой колко разбира. Не си спал 2 дни от пускането ми на поста, спокойно няма да се изложиш повече,може да отпуснеш вече.
×
×
  • Създай ново...