Jump to content

piton357

Потребител
  • Брой теми

    22
  • Регистрация

  • Последно посещение

piton357's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря много,това би трябвало да свърши работа,веднага тичам да му дам телефоните. Простотийката е спретната от децата му,затова и той няма точна представа какво се е случило,аз пък -съвсем... Благодаря много на всички отзовали се.
  2. Благодаря,но нито телефона нито компютъра я отчитат-няма как да помогне програмата.Иначе е била повредена,като е била извадена работеща от телефона.
  3. Възможно ли е извличане на информация от повредена флаш карта на телефон?Помолиха ме да попитам,телефона и картата не са мои-на един колега са..Разбрах,че картата не се отчита нито на телефона,нито на картрийдъра на компютъра му.Информацията на картата той оценява като много важна за него и е готов да плати за спасяването и колкото е необходимо.Зная че има фирми,които се занимават с подобна дейност,но с харддискове.Ако някой знае адрес или телефон на подобна фирма,нека помогне.Всякаква помощ е добре дошла,благодаря за отделеното време на отзовалите се,дори и начинанието да няма успех.
  4. Братя,т.е.сестри,честит празник.Не че е важно какъв и чий е празника,важното е,че може да сме безделници,но не сме без празници...
  5. Ами няма да направиш нужният тест без флопи.BTW,много подценяван хардуер.Струва десетина лева,морално остарял,а спестява неприятности.
  6. Свали си мемтест 86+от тук,,запиши го на дискета,влез в биоса,задай за първо бутващо устройство флопито,ръчни дискетата в него,рестартирай компютъра и остави да извърти 4-5 сета.
  7. Ами като вента на "активното"охлаждане дава фира,колко ли е активно?Пасивните са с масивни радиатори,предназначени да отвеждат топлината при поне минимален въздушен поток в кутията,а активните-не,така че,ако вента работи зле-резултата си го видял.
  8. Пусни му за начало 4-5 сета Memtest86+ ,да видиш какво ще покаже.Знаеш ли как?
  9. С 32 битова ОС е така,ако искаш да ти разпознае всичката,сложи 64 битова,по-добре виста.Имам предвид тествал ли си паметта за грешки?
  10. Какво стана с теста на паметта?Дотука не разбрах дали си я тествал.Пусни и няколко сета с memtest да се види дали ще изкара някакви грешки.BTW,аз дори не разбрах каква е паметта.
  11. Отвореният страничен капак не е добра идея. Един вкарващ и един изкарващ въздуха вентилатори,събрани и подредени кабели и ако сложиш пасивната,ще и е по-добре.Макар,че лично аз не харесвам пасивните охлаждания заради относително високите температури.Може да се направи така,че активното охлаждане също да е (почти)безшумно,а температурите ще бъдат доста по-ниски.Но всеки решава за себе си кое предпочита.
  12. Проблема е решен още вчера.Описано е как.По погрешен начин... Давайте да се занимаваме с нещо друго,по актуално и значимо-икономическата криза,глобалното затопляне...
  13. Задоволството ми е факт,но е породено от това,че си оправих проблема с клавиатурата.Написах какво е правено от мен,по единствената причина да се опитам да помогна,ако не с опита си,поне с грешките си,на хора с моя проблем.Относно твоите чувства-ами не те познавам,затова не се осмелявам да ги анализирам.Мислиш ли,че ако бях наясно с всичко,щях да моля за помощ,която така и не получих?Ако те притеснява,че решението ми е нелогично-ами да беше предложил логично такова на проблема ми,щях да се зарадвам.Спирам дотук,както казах,чата не е стихията ми...
  14. Ами нали точно това правих-експерименти... BTW, Уиндоуса ми е оригинален,скайпа е свален от официалната му страница.Тези,които имат същият проблем-да пробват и да кажат дали има положителен резултат.Относно логиката-ами съвсем логично си е,така имам фонетична и при български език за писане,в настройките за скайп също е указан български език.Точно затова се сетих да го направя и резултата е налице,уиндоуса и скайпа са си същите( калпави или не),премахнати програми нямам.Каквото и да се е случило,то е в резултат на второто въвеждане на фонетична.
  15. Ето решението при мен-както предположих,причината се оказа недоглеждане от моя страна.Трябва и на двете места да се добави фонетичната подредба,и при език и при клавиатура.По този начин всичко "заспа"... http://img404.imageshack.us/img404/6771/screenshot10ou9.jpg П.П.Разбира се,че ще го споделя,нали това е смисъла на форума-взаимопомощ.
×
×
  • Създай ново...