Jump to content

dimitar_682

Потребител
  • Брой теми

    176
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

dimitar_682's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами обнови я поне това ми идва на ум вече излезе новата версия или я деинсталирай и инсталирай отново най- вероятно се е бъгнала нещо
  2. Отивате на сайта на Самсунг в секция Support си намирате модела на телефона и там предлагат нужната програма според операционната ви система и всичко е ОК.
  3. Това за пръв път го чувам когато преди близо 3 години си прекарах интернета на Виваком ми казаха , че без домашен телефон не може .
  4. Благодаря за съветите взех някакъв китайски сложих го и всичко е ОК.Да чистих му праха и капнах малко масълце там където върти защото беше станал много шумен и се оправи, но след няколко дена започна да създава проблеми тази сутрин го свалих пак свалих му и перката почистих всичко основно сглобих го тръгна и всичко беше добре до следобяда .После лека полека пак започнаха да се вдигат температурите и аз отидох и купих нов за сега проблем няма.С температурите на хартдиска не съм имал проблем най високата до сега измерена е лятото 39 градуса, само тази на MCP е около 70 градуса та затова си мисля дали да не сложа нещо допълнително, а другите в момента са под 40 градуса.
  5. Мисля , че Милан ще видят зор с Тотнъм хич не са за подценяване.
  6. Става дума за вентилатора на охладителя, не тръгва при първото пускане на компютъра сутрин, след това тръгва ,но не върти добре явно се е задръстил и от там се вдигат температурите и компютъра гасне.
  7. Да на процесора, аз имам само 2 един на захранването и един на процесора. Не знам дали няма да е разумно да сложа и още един има място ,но не знам как да го вържа за захранването.
  8. Дайте , ако може идея за хубав вентилатор този е китайски Qoolmaster някакъв ,нямам идея общо взето какви са изизскванията за добър такъв.
  9. Здравейте, мисля , че открих проблема включих компютъра тази сутрин и започнах да наблюдавам температурите, които започнаха да се покачват стремоглаво достигнаха до 117 градуса на двете ядра и като отворих кутията вентилатора не работеше ,включих го отново вентилатора започна да върти и нещата са както трябва.Скоро го свалях да го почисвам и смазвам ,че много бръмчеше и сигурно съм разместил нещо , но интересно ми е , че първият път не зацепва , а при повторно пускане без някаква намеса започва да работи нормално цял ден.
  10. Изключва се не се рестартира включвам го и после никави проблеми.
  11. Да прочетох статията ,но понеже го нямам уреда първо ще трябва да си го набавя и после ще видя как ще се справя според инструкциите, че електрическите неща не са стихийята ми,но ще пробвам все някога има първи път.За кондензатори огледах , но нищо подозрително не видях та си мисля , че е нещо в началото, което още няма категорична клинична изява.
  12. Интересното в случая е , че гасне сутрин като го пуснеш минават 10-15 минути и се изключва , пускам го отново работи по цял ден без проблем натоварвам го до 100 процента , температурите се вдигат до 80 градуса на ядрата и не се изключва работи до вечерта.Незнам мисля си дали някакъв кондензатор не прави проблем вече да е тръгнал .
  13. Свалих данните и с още една програма и за мое учудване се получава разминеване в данните за напреженията от тези на Евереста , не знам винаги са били такива, но не съм имал проблем , а захранването е китайско и най-вероятно не много качествено ,но до сега близо 3 години не е създавало проблем.
  14. Здравейте, появи се и при мен подобен проблем ,преди 1-2дни.Пуснах компютъра започнах да преглеждам разни неща и се изключи сам,пуснах го отново ,но цял ден нямам никакъв проблем, тази сутрин същата работа.за сега работи , но щом се появи този проблем макар и рядко за сега си мисля , че сигнализира за нещо нередно.От обща култура знам, че такива проблеми най-често идват от високи температури или проблеми със захранването, моите не са идеални ,но компютъра си работеше безпроблемно 2 години така с тези параметри. Тези температури и напрежения са сега когато е включен браузъра.Пуснах един тест за 10 минути с N TUNE температурата на двете ядра достигна до 71-74 градуса , а на AUX-84 на дънната платка на46 , а на процесора на мръдна от 25 градуса. Захранването е Neo Teh 400V. Не съм много наясно с нещата знам тук там по нещо от обща култура .Ще съм благодарен, ако ме посъветвате какви мерки да взема.
×
×
  • Създай ново...