Jump to content

amat

Потребител
  • Брой теми

    79
  • Регистрация

  • Последно посещение

amat's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. ​ А снимка на екрана с ALT+PRINTSCREEN не върши ли работа? ​
  2. Здравей! Опитай инсталиране на PPAPI версията защото и при мен няма проблем с линковете ти ( 34.0.2036.2 Dev.), но имах такива - дори speedtest.net не ми тръгваше докато не го инсталирах. Шота на kolev.k ,може би, потвърждава същото.Поздрави.
  3. Тествах една инсталация - работи както се предполага. В блога им се вижда че не се поддържат всичките възможни проррами, а това дава яснота за опциите: http://unchecky.userecho.com/list/26455-general/#module_590634/page/2 И наистина това са записите в моя Hosts File: Поздрави.
  4. Има такова програмче, с отлични отзиви по форумите, но нямам лични впечатления - още не съм тествал. Опитай и сподели. Поздрави. Официален сървър: http://unchecky.com/ Коментари и download в Softpedia.com:http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Unchecky.shtml
  5. Виж дали това няма да ти свърши работа. Бях си го отбелязъл, но не съм пробвал реално: http://www.rekenwond...m/linkmagic.htm
  6. Ако в speed dial reload every=never опитай в about:config - Opera Sync - Sinc Speed Dial - махни отметката. Имаше подобен проблем преди време с нова версия и това беше решение. Поздрави.
  7. Проблем имате с Defense+ , а не с firewall-а (на този етап), защото в главния панел на Comodo няма блокиране по firewall. А кои файлове и защо са в sandbox и с ограничени права само вие можете да видите в програмата. А иначе Google с "League of Legends" + Comodo дава резултати: http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=610737&page=9
  8. Дали не е възможно да е от skin-а, защото при мен със "стандарт" никога не съм го виждал да се запълва?
  9. Има си я и още как. Появи се и още една екстра "My messages: Opens a slide-up with the current information about your Avira product". И докато се чудех как да се отърва от pop-up-ите те спряха някак си да ме тормозят. При мен горната схема с Restriction Policy работи. Поздрави.
  10. Здравей, Night_Raven! Предложението ти за SP3 е не само препоръчително - то е задължително.За да се инсталира новата Avira 12.xx тя изисква SP3. Помагах на приятел и ме изненада също - не бях срещал това изискване. Поздрави.
  11. Не се генерираха dump fail-ове, doctor watson е забранен и в Event viewer-а няма нищо.
  12. B-boy/StyLe/, опитах с aswMBR 0.9.7.705 - нямаше син екран, но Windows замръзна: - първия път - C:\Windows\ServicePackFiles\i386\mshtml.dll - втория - C:\Windows\WinSxS\x86_Microsoft.vc90.MFC_1fc8b3b9a1e18eb_9.0.30729.1-??? Тази WinSxS беше втория син екран с предишната версия и нормално проверена при custom scan. Теста направих с неактивен Avira Guard.Поздрави.Започвам инсталиране на Comodo и компания.
  13. Проверих, но нямам такива файлове. Изключена е опцията за създаване на такива файлове. Ако е важно да я включа ли(small dump?) и да тествам отново преди да инсталирам Comodo? B-boy/StyLe/, с най - новата aswMBR 0.9.7.675 .
×
×
  • Създай ново...