Jump to content

eyordanov

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

eyordanov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. ООООООООООО перфектно ,това е таблицата която исках. Благодаря Ви много! Още веднъш БЛАГОДАРЯ!
  2. Здравей,k0st4din това което си направир е перфектно за което ти благодаря. Моля те ако имаш възможност да направиш някои промени а именно: Шийтовете да са 13 на брой именувани като:1-работен а всички останали да носят имената на месеците. Колонките да са по реда както следва: 1- текуща дата 2-имена 3-дейност 4-дейност 5-статус в която да бъдат падащият списък с 13 позиции 1-прието и 12 те с имената на месеците. Когато се избере от падащият списък прието реда да си остане в работният шийт,когато се избере примерно "януари" да се копира целият ред еднократно в шийт "януари"и т.н. Може повече редове да се отчитат в месец "януари" или друг месец но да се копират еднократно в предназначения шийт. Целта е да се отчитат редовете от шийт "работен" в останалите шийтове така както е избрано от падащият списък. Благодаря предварително.
  3. Здравей,k0st4din Искам да те помоля за още един файл като предишният но по развит, аз не мога да се справя. Имаме 13 шийта Първият шийт е работен,а всички останали от 2 до 13 са отчетни. В първият шийт в първата колонка има текуща дата ,във втората колонка има имена ,в третата и четвърта колонка има опис на дейност в петата колонка на всеки ред да има падащ списък с 13 позиции. При избор на номер на позиция автоматично целият ред да се копира в същият номер шийт(2 до 13)а първият ред от падащият списък да носи име "прието" Във всеки шийт от 2 до 13 копираните редове от 1 шийт да се подреждат един след друг. Помогни. Благодаря предварително!
  4. k0st4din Благодаря за направеният файл,аз не бих се справил. Благодаря ти още веднъж!
  5. Здравейте, Виждам че тук все пак е елита по програмиране в Excel, и имам нужда от помощ за една таблица: В първият шийт1 в първата колонка има имена а във втората колонка срещу всяко име искам да има падащ списък с "да" и "не". Когато срещу дадено име от падащият списък се изпише "да" то тогава целият ред да се копира в шийт2 и т.н. Другото условие е когато се копират в шийт2 да се подреждат един след друг. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...