Jump to content

siankata

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

siankata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Видях една друга DVDFab.Много е лесна за работа.Нямам други въпроси.
  2. Четох за проблемите с двуслойните двд-та,тук и на още три четири места във форумите на сайта. Въпросът ми е, къде да прочета, как да разделя DVD 7.72GB на обикновенни двд-та и да си го гледам на домашния плеър.
  3. Благодаря! Грешката ми е, че не взимам торента който искам да сиидвам от торент тракера, а от мястото където е записан в компютъра. Програмата си го намира в интернет, независимо къде е, и започва да си го тегли отново.
  4. Доставчиците ми на интернет промениха нещо и от този момент bitComet не сиидва както по рано. На пример с 50 kbs. Прочетах доста мнения за различните програми. Инсталирах си µTorrent и изглежда, че сийдва добре. Сега съм и с двете програми. Искам да си прехвърля задачите (те в момента са активни) от bitComet в µTorrent за да продължи сийдването. Когато го правя те отново започват да се теглят от µTorrent. Така ли трябва да бъде? Теглят ли се на истина? Ако е така, по добре да ги изтрия и да си събирам нови торенти за сиид. Бихте ли ми препоръчали каде да прочета за това. След това обещавам да напиша за резултатште си тн а ки тук
  5. Браво, наистина е елементарно, забих се в измислени проблеми !! Благодаря за отношението!! Това което съм писал, като въпроси, ако може да се изтрие за да не заема място
  6. Благодаря за вниманието! Не съм в час с терминологията и за това не съм достатъчно ясен. Искам да събера шест филма по 700МВ DVDRip.XviD в един DVD диск. Три от тях са в паметта на компа, а другите са на два различни DVD диска. Опитах да го направя, но не мога да разделя, това което се е получило в image файла.Не ми трябват всичките" папки" от него. В предните ми писания въпроса е същия . Опитвам се да представя въпроса по различен начин. Забележка: ImgBurn не може да създава image файлове на DVD дискове, защото това изисква декриптиране, а именно това е забранено на автора да разработва и затова е спряна и работата по предишната му програма - DVD Decrypter. Този пасаж съм го чел???
  7. Някъде греша? Използвам - Create image from disc ! Не ми трябва всичко което е на DVD-то, не мога да отделя необходимата имформация, за да я събера с друга от компютъра и направя на нов диск. В поле Source ми показва само информация за CD-то, а не какви файлове има там!
  8. Прочетах внимателно ръководството. Въпроса ми е. Искам от презаписваем DVD с три филма в него да взема два, да ги събера с други три от паметта на компютъра и да ги запиша на DVD-R. Може ли да предложите друга програма различна от Неро, която да го прави?
×
×
  • Създай ново...