Jump to content

nbt

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

nbt's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте ! Искам да попитам знаещите-- на дънната платка GIGABUTE Z77X UD5H имам слот за m-SATA SSD и ако сложа такъв с капацитет 20-64 GB дали на него ще може да се инсталира операционната система и да се зарежда и работи от там като същевременно ще сложа и някой твърд диск на който ще има филми,музика и друго ?
  2. Коя серия харддискове е по-добра Зелената или Синята на western digital за втори харддиск ?
  3. Здравейте ! Моля някой който разбира да ми каже как да изключа това съобщение което изкача постоянно независимо какво правя на компютъра--даже и като играя игра ми е спира и се показва . Пробвах всякакви варианти,но не става. Знам , че ми се разваля харддиск но имам 5 и този не е толкова важен-на него свалям и качвам торенти .Предварително Благодаря ! Операционна система--Windows 7
  4. Като го включа в USB инсталира 10-12 драйвера,пише че е готов,но нито може да намери устройство нито да бъде намерено ! В упътванията не пише че са за windows7 .За това ми трябва модел който работи със сигурност под вин7 .
  5. Здравейте на всички ! Имам малък проблем . Може ли някой да ми препоръча блутут за настолен компютър,имам D-LINK DBT122 пробвах всякакви драйвери ,но под Windows7 не работи,купих още 2 модела и те така. Омръзна ми да се прецаквам . Ще ми трябва само за прехвърляне на снимки и музика от компа към телефона . На някой на който му работи да каже модела ! Предварително БЛАГОДАРЯ .
  6. Това е със оптика, до гръмване на LAN картата ! Забележете сървъра .
×
×
  • Създай ново...