Прехвърляне към съдържание


vincenzo

Регистриран на: 30 Mar 2006
Извън линия Активен: 22 Nov 2018 15:06

Мои коментари

В тема: Paul Van Dyk @ София - някой желаещ да удостоим събитието ?

01 April 2009 - 15:13

Също може да посетите и Trance Illumination. Да подкрепим българската транс сцена :)
Много искам да отида на PvD, но хората си казват, че партито е 18+. На Тиесто също беше така, но написано с много по-ситен шрифт.
Ако някой ще ходи .. нека да донесе снимков материял :)

В тема: DJ Tiesto на живо в София!

15 September 2008 - 20:22

Не искам да обиждам нито г-н Вервест, нито феновете му, но не разбирам що за обсебване е това. Има някои доста добри парчета, да, но общо взето го намирам за посредствен DJ. Всъщност и ATB и PvD също ги намирам за такива. В най-добрия случай малко над посредствени, но нищо кой знае какво. Камо ли да давам пари за тях. Според скромната ми персона BT е доста по-добър и заслужаващ творец и музикант, който има далеч повече лично творчество и възможностите и талантите му са доста повече от това да прави ремикси. Той пише музика и за филми (The Fast and the Furious и Monster за примери) и игри, а за последния си албум дори е създал собствен софтуер. Останалите малчугани като Tiesto и PvD имат още доста хлебец да ядат. :)

Прав си. Има доста DJs, които са добри не само в миксирането, но и в продуцирането. Примерите са доста. Това с което те се отличават от Тайс е, че не се стремят (все още) да станат толкова комерсиални и да се нахранят с пари. Тиесто има наистина добри тракове с доста изключения, де. Обаче шоутата му са наистина едни от най-добрите, като програма/реализация и т.н. Все пак в Trance индустрията не съществува само Тиесто.
Да не ме разбирате погрешно... на мен ми допада като DJ и това което пуска, но да се нарека негов фен... не мога, нищо, че има вероятност да ходя на партито му в сряда. :giggle:

пп: Лично според мен, най-голямото събитие тази година в България ще е Trance Culture.

В тема: Забавни клипчета

30 April 2008 - 20:21

Ladies love Grand Theft Auto

В тема: Математическа досетливост

18 April 2008 - 12:32

Предполагам едно отражение, което ще е разпънато всякак..

В тема: Честит Рожден ден на christo, Shak, kokozimar

01 April 2008 - 16:28

ЧРД и от мен. Весело изкарване ! :)