Jump to content

lashpa

Потребител
  • Брой теми

    25
  • Регистрация

  • Последно посещение

lashpa's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Извинявам се,че се забавих.В момента съм върнал бакъп-а на уиноус 7 работещ със всички драивери и програми които са ми необходими.Проблема се състои в това,че ако да речем върна отново бакъп-а,ще тръгне да зарежда и пак ще спре до ''Уиндоус стартира''.Съобщенито за остарели сертификати не се появява повече,макар,че не съм правил нищо.. Драйвера за видеото при ХП е актуалната версия от саита на Нвидиа.Проблема започва още в началото на инсталацията на уиндоус 7-всичко става много бавно,около 40-50мин.А Хп се инсталира нормално ,но след инсталация на драйвер за видео или интернет (независимо кой от двата ) също не зарежда.Операта е последна версия.
  2. 1-во ,псевдо патриоте,не съм и никога няма да бъда германец точка.2-ро :това,че си се засегнал много добре показва,кой е пораснал,или по друг начин казано никога няма да порасне.Субект ,който не може да признае,дори и пред себе си(не мене...си) своите и на така наречения народ вулгари,огромни недостатъци,да погледне истината в очите без да влиза в интимни отношения сам със себе си,мисля ,че-не-е дорасъл да ме критикува. ''Мисловни'' процеси като твоите обикновено са присъщи на по-голямата част от племето,а именно-разбрали -не доразбрали,клан,дран не додран(както е според народната приказка).Това в крайна сметка показва комплекс за малоценност.В единствено и в множествено число.Математиката е точна наука.Нямам намерение да се впускам в подробности и да ти разяснявам основни положения.Но няма да се стърпя,нека ти подскажа малко- първо си признаваш греховете пред себе си(на ум,ако те е страх),после да кажем пред приятелите и т.н. А гърците не ги учи на демокрация. Айде със здраве.
  3. На usn journal на 64,71,72 и 73 хилядния сектор се забави няколко секунди.Не видях лоши сектори.
  4. Температурата на видеото е 31 градуса.Прилагам шотове от Диск сентинел.Забравих да спомена,че има леко забавяне при отваряне на произволна папка,а след като се отвори, минава време докато се покажат всички файлове правилно.
  5. Нищо..нищо и няма да стане.За мен държава не същестествува.Какво очаквате от племе което има поговорки като:''Преклонена глава сабя не я сече'',''Честита баня,подстрижка'' и обръщения като ''копеле'',''пу*ко'',''кавал''? Ако си собственик на фирма и някой от работниците не се справя,поради една или друга причина,нали го уволняваш?Без значение дали се ''старае'' и ''има желание''.То не бяха пирамиди,800-те дена,ся тоя хамелеон ББ дето не му работят половината бои.Толкова е плитък,колко да е плитък...колкото един селски тарикат.Какво да стане ,като повечето от т.н. ''елит'' са от кол и въже, с фамилии и имена като Фандъкова,Свинаров, оня от Сирещник,разни Аговци и Терзиевци от тв говорители ''станаха'' политици. 2009г декември се бях озовал в Хановер без един цент.От полицейското управление се свързаха с консула в Бон.Казах,че билета мога да го платя веднага като се прибера.Отговора беше,че''вулгария не е предвидила нищо в подобни ситуации''.Билета го пазя,ставаше въпрос за 113 евро. Добре ,че полицая ме изпрати в една мисия.Същата вулгария ми вдига всички данъци,иска 310 лв само за автомобила да го троша в дупките.И това ако не е наглост здраве му кажи.
  6. Здравейте.Проблема съществува от около година,бях се отказал да се занимавам повече,но .. . След като започне инсталацията на Уин7 ,при първия син екран чакам около 5 мин(когато работеше нормално -няколко сек.) и нататък всичко се развива много бавно.Цялата преинсталация трае около 40/50 мин.(нормално 18-20 мин).Уиндоус ХП се инсталира нормално,но като сложа драйвера за видеото,след рестарта тръгва да зарежда и до там.Маркерчето което се движи бързо просто спира.Със систем ристора ( с деинсталатор също съм пробвал)махам драйвъра -зарежда нормално. Не стартира и при инсталирането на Атерос етернет (без видео драйвъра).Имам копие на дял ''С'' с уин7 направено с Парагон.При връщането му,зарежда до емблемата на уина и до там.Рестартирам,изписва ми,че не можел да стартира.Поправката не помага.Извадих батерийката и започна да зарежда нормално. Не зная дали е свързано с горния проблем,но Операта,след връщането на имиджа ми показва приложения файл.Трябва да одобрявам 3-4-5 пъти на всяка страница.Направо ме подлудява.С Парагон миналата година си увеличих размера на дял ''С''.Благодаря предварително на всички отзовали се.Машината е следната: Asus M2a-MX Nvidia 8400GS 1gb Ram A data ISO 480PP
  7. Аз съм против премахване на каквито и да било членове в българския език-пълни,празни,големи и т.н.
  8. Доколкото ми е известно, в Р. България няма действаща милиция; органите на реда, обаче (вкл. полицията) биха могли да организират подобно нещо. Благодаря! Дет'се вика да живее ф-се куре точка.А за полЮцията т'ва е друга тема без ....
  9. Привет!Предварително се извинявам ако някъде темата я има. Много често започна да ми излиза следното съобщение:Intrusion attempt detected :Nmap TCP Scan.Firewall has blocked this traffic;direction -inbound;protocol-tcp; services-TCP high ports in За какво става въпрос?,опасно ли е?Що за сканиране е това; всеки път цифрите са различни. Моля ви за компетентно мнение.(Възможно ли е милицията да работи по този начин?) И още един може би глупав въпрос-възможно ли е да се провери съдържанието на един комп.когато тои е изклъчен,но модема работи от друг комп.?
  10. Г-н Канелов , ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Лентата излезе,как се е изклучила не зная,но гледам и други са се мъчили,че и повече от мен. Здраве през Новата Година и да е по добра от тази
  11. Има я в контролния панел и в принадлежности, но при опит да я пусна ми дава цитата от първия мо пост.
  12. Въобще я няма в отварящия се прозорец
  13. Привет на всички!Два дена се опитвах без резултат да отворя страничната лента.Наи накрая инсталирах Vista Smoker Pro и Tune Up-същото. При отваряне на иконата изписва следното : ''Страничната лента в Windows се управлява от системния ви администратор''.Аз съм си администратор;направих нов акаунт - с него излезе,но много от иконите ги нямаше.Някъде в настроиките видях че беше отметнато да стартира със зареждането на системата.С Vista Ultimate съм. Моля Ви,помогнете ми да изкарам проклетата лента наяве!Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...