Jump to content

rumenlalov

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

rumenlalov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Естествено е тези програми да изискват обновяване на Уиндоеса, от гледна точка повишаване на безопастноста, а и самите те да могат да дадат всичко от себе си. Ако можеш да си позволиш 6-8ГБ за обновин уиндоус -направи го. Ако не можеш, намери специализиран инструмент да премахнеш Rootkit-а, има такива. След това провери дали се обновява антивирусната редовно. И внимавай с лъжесайтовете които предлагат в изобилие "безплатни нещица". Извинявам се за граматичните грешки! Почисти браузера и диска от натрупаните временни файлове и бисквитките. Прави го редовно. Най-малкото ще освободиш ценно дисково място и ще имаш малко-по добре работещ компютър.
  2. От настройките махни отметките и на двете за да не се стартират с Уиндоуса. Включвай ги периодично, обновявай ги и сканирай профилактично. И винаги когато забележиш промяна в нормалната работа на компютъра. Ако в момента SUPERAntiSpyware Free е включена, след като махнеш отметката-десен бутон върху бръмбара долу до часовника и изход,за да не ти товари излишно рамта.
  3. За всеки случай пусни едно сканиране и със SUPERAntiSpyware Free. Ако я нямаш инсталирана изтегли я от сайта, инсталирай и обнови преди сканиране. Това открих за зловредия код Trojan.FakeAlert.PP, предупреждава потребителя, че компютърът му е заразен и го приканва да инсталира фалшивия антивирус Adware.Xpantivirus.A. Ето и още малко информация за (Rogue.AntiVirus2009). Това е зловредо приложение което се инсталира в компютъра без съгласието на потребителя с помоща на троянски кон който влиза при изтегляне на файлове от съмнителни сайтове.
  4. Опитай първо да почистиш със SuperAntiSpyware или Malwarebyte's Anti-Malware. Може и с двете една след друга.
  5. Опитай с SUPERAntiSpyware Free 4.24.1004 смятам че ще реши проблема.
×
×
  • Създай ново...