Jump to content

FallAngel

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

FallAngel's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Рестартираи си компа влез в СейфМод и опитаи да е изтриеш, има голяма вероятност да стане
  2. Ако само това ти е проблема, изтегли си някакъв cyrilic font(Arial е най използвания) сложи го в папката C:\WINDOWS\Fonts (ако папката е отрязана просто си направи) и после задаи на плеара да чете от този фонт. Би трябвало да се оправи.
  3. Ами да, има истина в това което са ти казали. Ще дам пример с БТК. Значи БТК имат тарифи 6МБ И 12МБ. Повечето им модеми са стари и немогат да подържат скорост от 12МБ. Най интересното е че като плащаш за скорост 12МБ и си на стар модем тази скорост неможе да се достигне. И като отидеш да се жалваш, ти казват че трябва да се смени модема с по нов модел, обаче в момента нямали такива ?! Лошото е че това е решението на проблема трябва ти нов модем който подържа по виска скорост. Един приятел имаше този проблем с БТК, и след много ходене и разправий, накрая им тегли една и прекрати договора си с тях, и мина на друг доставчик.
  4. Кабели за мрежа продават компютърните фирми. Накой продават на метър като ти го правят на място. Други имат готиви направени кабели на определени метри. Прецени колко метра ти трябват и отиди във фирма и им кажи че ти трябва Крастосан(кроснат) мрежов кабел едисиколко мерта После се пребираш бучкаш си кабела правиш си настроиките и си готов. Важно е да опоменеш че кабела трябва да е крастосан, ако ти дадът обикновен прав кабел няма да можеш да ползваш интернета на втория комп, а само фаилове ще се прехвърлят.
×
×
  • Създай ново...