Jump to content

FAlonso

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

FAlonso's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Вчера вкючих една камера и тя имахе и микрофон и се оказа че работи (микрофона). И се оказа че и двата микрофона дето ги пробвах не работят и сега си купих нов и проблема се оправи. Благодаря че се опитахте да ми помогнете
  2. Ами добре като се прибере компа ще ви кажа какво е било
  3. добре исках само едно две мнения и идеи какво може да е.
  4. извинявай ако съм те подвел с мнението си
  5. значи доста време е там и не е чистин и се надявам да го оправят. Благодаря все пак за предложението.
  6. Сажелявам че ще те разочаровам ама най-вероятно DVD-то се е прецакало, но не сам напълно сигорен (75% да речем)
  7. Значи на майка ми компа в магазина по някой път още при стартиране забива дори някои пат и на черен екран и се оправя след НЯКОЛКО рестарта, а да не говорим като печката е обърната към него забива тотално и пак след половин час рестартове се оправя а иначе не загрява. Ходи един път на ремонт кат почна да ги прави тези щуротия и уж го оправиха като смениха кабела на харда ама пак прави същите щуротии и сега пак е на ремонт та искам да питам дали имате някакви идеи да не ме метнат. С XP Sp2 е. И да кажа магажина е за авточасти и има някои доста тежки програми една от коите е 12 GB ако това има значение. Конфигурация не сам много сигурен точно каква но ще направя нещо подобно: Процесор: AMD Atlon 2.6 GHz Ram: 512MB Видеото мисля че е 128 но модел не мога да ви кажа. Ако можете помагайте Благодаря Предварително. ПП: Не мога да ви дам много повече инфо, защото пак казвам компа е на ремонт.
  8. аз мисля че температурата на диода на графичния процесор е малко висока и ако съм прав значи охлаждането не е наред.
  9. Значи преди два три дни ми се наложи за парви път да говоря по скаип на новия комп.Тай де ама от другата страна не ме чуват и понеже това ми се е случвало и на старата щайга почнах да бърникам настройките, но нищо не направих. После се опитах да запиша звук с рекордера на уина, но отново нищо. Пробвах друг мик и пак същия резултат. После тарсих по форумите какво да прява , но отново нищо не се получи. Катата ми е Realteck HD Audio.Уиндолса ми е XP SP3. А машината ми е: Процесор: Intel Core DUO E8400 (3GHz), RAM: 4GB, Видео:NVidia GeForce 9800GT 1GB Иначе ми отчита че има вкаран микрофон и слушалките бачкат перфектно. Моля ви много помагайте ако можете. Ще ви бъда много благодарен.
×
×
  • Създай ново...