Jump to content

marina_lk

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

marina_lk's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Някой знае ли как се създава exe файл на Access?
  2. Трябва да създам връзка към Access чрез технологията ADO.NET, но не ми се получава, необходимо е създаването на няколко обекта: OleDbConnection, CommandBuilder, DataAdapter, DataSet. Някой може ли да ми обясни как се създава връзката?
  3. От къде мога да създам обекта CommandBuilder? Тъй като ми е необходим за нормалното функциониране на DataAdapter.По-точно да обясня, искам да направя връзка към MsAccess, като използвам технологията ADO.NET, трябва да създам обектите OleDbConnectiob, CommandBuilder, DataAdapter и DataSet. Някой може ли да ми помогне?
  4. Задачата е следната: Дадена е квадратна матрица NxN. Да се запълни със стойности от клавиатурата и след това елементите на матрицата да се поставят в ListBox, разгърнати по колони, нечетните колони отгоре-надолу, четните отдолу-нагоре.
  5. Моля за помощ със следната задача: Да се изведат в Listbox всички прости числа до N (въвежда се от NumericUpDown или от друг вид контрол за въвеждане) Това е задачката, знам че трябва да се направи един Label с name: №, един NumericUpDown, Start бутон и естествено Listbox...но до там, та някой може ли да ми помогне със задачата?
×
×
  • Създай ново...