Jump to content

hyperbass

Потребител
  • Брой теми

    24
  • Регистрация

  • Последно посещение

hyperbass's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Аз като бивш представител на сервиз... мога да заявя,че отговорът ще е следния" Имате нужда от нова дънна платна"... но идеята беше да се отстрани самият проблем... намиращ се на дънната платка. За сега съм стигнал до извода, че проблема е в чипа на биоса. Не ми е ясно дали новия чип е с качен ROM вътре или трябва да го програмирам преди смяна?
  2. Написах всичко подробно... нито от флашка , нито от цд... няма значение кое е зададено като първо.... достатъчно грамотен съм.
  3. Проблемът е в това,че не иска да буутне от което и да е устройство... нито жив диск на уиндоус.. нито usb. След стартовия екран излиза само един черен екран.
  4. Здравейте, проблемът е следния: биоса стартира с началния екран и може да се влиза в биос сетъпа, но при опит за буут не се получава нищо... просто един черен екран ,който си стои постоянно. В самия биос се засичат цд-то и харддиска, но при опит за буут нищо не се получава. Има кодове за грешката , на които излиза "boot manager is not working". Според мен е за смяна на биос. От сайта на HP дават биос под формата на .ехе , което всъщност е упдейт от самия уиндоус, до който не може да се достигне . Някой има ли опит с нещо такова и дали е всъщност там проблема. Пробвал съм всякакъв вид резет, със и без батерия.
  5. Добър вечер, имам батерия за лаптоп Time , която не кара изобщо. С 8 клетки е и е на 14.4 волта . Намерих батерия от Компак, която би трябвало да работи и е също с 8 клетки , но е на 14.8 волта? Как стоят нещата с "реставрирането" на батерии? Има ли нещо по специално или просто заменям клетките и пускам?
  6. Добре ама тия работи не помогнаха. Един преинстал да му тегля? Дали е възможно и след това да прави пак така?
  7. Със service pack 2 съм . log.txt info.txt
  8. Пуснах .reg, стана регистрацията, но dds не тръгва. С двойно кликане се отваря прозорец и за секунди се затваря. С configure пак същото , а като дам install ми отваря настройките за скриинсейвъра. Какво правиме ?
  9. Няма нито test, нито configure. Ето резултатите и от това:GMER 1.0.15.14972 - http://www.gmer.net Rootkit scan 2009-05-27 23:17:29 Windows 5.1.2600 Service Pack 2 ---- System - GMER 1.0.15 ---- SSDT d347bus.sys (PnP BIOS Extension/ ) ZwEnumerateKey [0xF84F12A8] SSDT d347bus.sys (PnP BIOS Extension/ ) ZwEnumerateValueKey [0xF84FC910] ---- Devices - GMER 1.0.15 ---- Device \FileSystem\Ntfs \Ntfs 82C922F8 AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs avg7rsw.sys (AVG Resident Shield Unload Helper/GRISOFT, s.r.o.) Device \FileSystem\Fastfat \Fat 82B3E910 AttachedDevice \FileSystem\Fastfat \Fat avg7rsw.sys (AVG Resident Shield Unload Helper/GRISOFT, s.r.o.) ---- Modules - GMER 1.0.15 ---- Module _________ F8453000-F846B000 (98304 bytes) ---- EOF - GMER 1.0.15 ---- На къде вървят нещата?
  10. Само open и така се отваря автоматично с notepad.
  11. Това е резултата, но фаила DDS с какво да го стартирам, нещо не схващам?
  12. DDS.txt SysInspector_ADMIN_090525_0148.zip За DDS се отваря с notepad и излиза някакъв код и информация, не са два.
  13. Получава се произволно, дори и без да се работи на компютъра, без да има стартирани приложения. Ако го има някъде коментрирано направо ми дайте линк, ако може.
  14. Здравейте, отскоро започна да ми се появява следният проблем: Компютъра си стартира без проблем, всичко е ок до едно време когато изписва http://pro-sound7.hit.bg/generic%20host.bmp и http://pro-sound7.hit.bg/svchost.bmp Дори в момента пиша докато са се появили тези съобщения. Ако пробвам да ги затворя по някакъв начин , компютъра забива и нищо вече не е активно. От какво ли може да е тоя проблем и какво решение има ? Поздрави!
  15. Мерси за проясненията, утре ще отида да пробвам процесора и рама на друг компютър и ако работят значи ще търся дъно. Ако някой от вас има нещо да предложи на 775 нека сподели . Поздрави ! Стоян...
×
×
  • Създай ново...