Jump to content

C_heAD

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

C_heAD's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте.Преди около седмица-две спокойно си цъках Skyrim на лаптопа и после излезнах от играта да го оставя да поизстине.След това,при включване на играта виждам някои детайли по екрана са размазани,сякаш някой е хванал детайлите на клона на някакво дърво от играта(за пример само) и го е разтегнал по целия екран.Малко след това забелязах,че проблема се появява под различни форми и в други игри.Реших да направя system restore,но нищо не се получи.Тъй като windows-a ми е OEM версия пробвах да потърся нещо от HP,но усилията ми бяха напразно.Пробвах ъпдейт на драйверите,но от ATI "ми казаха" да се свържа с производителя на лаптопа(HP).Реших да направя system recovery.Един час след това,когато всички програми бяха инсталирани и Win-a бе като нов реших пак да пробвам Skyrim.Никаква промяна.От тогава насам мина една седмица.Мислих,умувах от къде да си намеря драйвери,защото това бе единствения съвет,който получавах.Тази вечер все пак се реших пак да се обърна към HP-то и открих,че има драйвери за видео картата ми.С огромен кеф ги дръпнах и инсталирах.Проверка в device manager-всичко е наред.Да, ама не.Все още си стои размазан Skyrim-a.Не знам какво да кажа.Този лаптоп няма и година,купуван е юни месец.Конфигурацията му е както следва: Intel Core i5 M540 @ 2.53 GHz RAM:4 GB Windows 7 home 64 bit ATI Mobility radeon HD5650 1 GB video card Модел на лаптопа : HP Pavilion dv7 eq4010 Някакви препоръки,предложения,съвети?Благодаря предварително. PS:това с 3D mode video RAM spikes го видях от някакъв сайт,докато ровех да видя ако някои има решение на този проблем.Очевидно и това бе без успех...
  2. Ами със сигурност ми свърши работа и ми задоволи интереса.Искрено ви благодаря =) Съжалявам за толкова късния отговор,но нямах много време да се ровичкам из интернет напоследък.
  3. Здравейте. Наскоро ми привлече интереса РАМ паметта на компютъра и как тя се заема от програмите.Имам предвид,примерно моя лаптоп има 4 ГБ РАМ (DDR3) и ми е интересно ако примерно пусна 5 програми които дърпат яко ресурс (РАМ памет,а не от процесора) как по точно ще се разпредели всичко това,дали само паметта от едната "банка" ще се заема или?
  4. Здравейте,както заглавието подсказва търся програма,която да може да конвертира avi в mpeg1,mpeg2 или mpeg4.Имам winAvi all in one converter,не ми свърши работа.Можете ли да ми препоръчате някаква подобна.Благодаря предварително. PS:еднократна употреба е,затова може и trial версия да е.
  5. Забиване,не мога да направя нищо в рамките на 2-3 секунди,каквото и да съм стартирал,било то филм,игра,дори клипче от интернет,забива просто за 2-3 секунди.Относно прегряването,охлаждането е добро,работил съм на лаптопа през лятото за едно цяло денонощие не ми е правил този проблем,дори когато още му "тренирах" батерията,като я оставя да се изхаби,после я заредя и после пак я оставя,автоматично си сменяше графиките(защото има вградена карта от интел за пестене на батерия,понякога даже аз сменях картата,за да тествам) и нямаше никакви проблеми,та взаимодействието на двете карти не е проблема.
  6. Ами направих това за malware-а което казваш,не се оправи проблема,km player-a го махнах сложих си gom player пак същата работа.Относно това за антивирусната,всеки си има предпочитанията благодаря все пак за времето
  7. Здравейте,от около 3 седмици се появи някакъв проблем при лаптопа ми-на всеки 10-20 минути 5-6 пъти на ден ми насича компютъра за 2-3 секунди.параметрите на лаптопа(който в момента ползвам като нещо като настолен компютър,затова и така го назовавам) са следните: Video card:ATI mobility radeon hd 5650 processor:intel core i5 M540 RAM:4GB HDD:1TB с оригинален win7 home е,всичко е регистрирано и ъпдейтнато.Общо взето наскоро пак се разправях с ъпдейти преди около 2-3 дни.Проблемът се появи първо при KM PLAYER но после започна да се появява и докато сърфирам в интернет и докато играя игри(най-често heroes of might and magic VI и League of Legends)Затова вчера дейнсталирах въпросния KM Player,проверих си драйверите,няма проблеми с тях,инсталирах отново KM PLAYER сканирах с антивирусната ми тип "Проверка при стартиране"(антивирусната ми е AVAST ако ще помогне) и нямаше никакви вируси.Някой да се е сблъсквал с този проблем или да може да ми предложи решение?Предварително благодаря.
×
×
  • Създай ново...