Jump to content

rokoo

Потребител
  • Брой теми

    204
  • Регистрация

  • Последно посещение

rokoo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не толкова програмата а формата jpg и gif не поддържат високо качество за изображения.Те са подходящи за интернет защото се зареждат бързо.Ако искаш да конвертираш от jpg към gif със същото качество обикновено размера на файла се увеличава до 3-4 пъти.Например от 50 кб на 200кб.При конвертирането задавай максимум цветове. Ето тук конвертирай онлайн
  2. Няма как да намериш безплатен хостинг за видео след като трафика е огромен.Затова пък може стане с embed video
  3. Ваш русский язык ужасный Wer fremde Sprachen nicht kennt, weiß auch nichts von seiner eigenen. - Goethe ( He who doesn’t know foreign languages, doesn’t know his own)
  4. Знаеш ли какво е казал навремето един известен касоразбивач: - Ключалка се слага не защото няма начин да влезеш а да се знае че не бива да го правиш. Има начин да затрудниш копирането но повярвай ми само си губиш времето защото не можеш да направиш нищо с което да спреш копирането.
  5. Може да го направиш и онлайн mp3cut - услуга за орязване на mp3 онлайн. За да намалите MP3 мелодиите за вашия мобилен телефон вече не е необходим сложен софтуер. Едно, две, три и мелодиите са готови при това безплатно.
  6. Един тулбар с който може да гледате формула 1 на живо макар и на руски. Вместо да търсите коя българска телевизия ще благоволи да покаже състезанията мисля че това може да ви е от полза. http://www.prikachi.com/images/440/4559440U.jpghttp://www.prikachi.com/images/441/4559441N.jpg
  7. Направи си поща която допуща POP3 и ползвай Outlook Express,The Bat,IncrediMail или подобна за получаване и пращане на писма.Доста по сигурно е отколкото паролите да са в браузъра.
  8. Последните две състезаания в Германия и Унгария ми се струва че са доста по интересни.Надявам се и в другите да е така.
  9. Едно друго предложение което си заслужава: Специална оферта - само за България Закупуване на лицензирано копие на WeBuilder 2011 г. чрез SMS само за 6,00 лв. Един от най-добрите web редактори all in one HTML, CSS, JavaScript, VBScript, PHP, ASP, SSI, Perl - Сайт на програмата http://prikachi.com/images/889/3633889n.jpg
  10. Ето един екселски файл където само нанасяте резултата и класирането се изчислява автоматично. http://prikachi.com/images/483/3403483O.jpg FORMULA_1.xls
  11. MDE Compiler http://prikachi.com/images/984/3274984b.jpg Няма как да стане ако е разархивирано с Universal Extractor и не се опитвай даже.Има други начини но това си е загуба на време.
  12. Проблема е че кабела минава по дърветата и при всеки вятър /а във Варна кога ли го няма / все се къса нещо.Живея над Варна и една безжична връзка щеше да е добре ако стане.
  13. Явно разбираш от тези неща затова да питам и аз. Какво ще ми препоръчаш за да хващам интернет от не по малко от 500м.Имам възможност да поставя външна антена и бих дал доста повече за свестен интернет като цена.Имам приятел с директна видимост на висок блок и не знам дали е възможно да споделяме интернета с някакъв усилвател за рутера или нещо подобно. Идеално щеше да има такъв доставчик и да не се занимавам но засега интернета е с кабел и се къса доста често. :'(
  14. А това с дъжда направо ми липсва.Затова харесвах Шумахер който направо беше в стихията си в такова време.
  15. Нищо не се опитвам да кажа само давам линк.Нямам мнение по въпроса защото не съм наясно с материята.А за цените определено няма грешка само се надявам да си заслужават цената. И още един линк на Антените.нет.Би трябвало да са специалитисти и да отговорят на някой клиент ако има питане.
×
×
  • Създай ново...