Jump to content

oldcastle

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

oldcastle's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, една игра на компа на синчето си бачкаше нормално, но той не беше играл на нея много време и днес, когато се опита да я стартира излиза съобщение за проблем: http://www.prikachi.com/images/802/2290802F.jpg Какъв е проблемът според вас и как мога да го разреша? Възможно е да съм инсталирал нещо през това време. Благодаря.
  2. Благодаря, с това се оправих, но сега имам друг проблем. До преди работех с админския акаунт, но поради мерки за сигурност реших да работя под ограничен такъв. Проблемът сега е, че не всички програми ми работят както трябва под ограничения. Например Yahoo Widgets не ми работи. Инсталирана е, стартира се основната програма, но самото приложение, което ми показва времето, например, не тръгва, както и другите приложения на програмата. От админския акаунт си работи нормално. Какво му пречи?
  3. Вчера преинсталирах и всичко беше наред освен едно - звукът ми не работи. До преди това бях с Avance97Audio или нещо такова, но след преинсталацията, в Device Manager нямам нищо на Multimedia Audio Controller. Всъщност сглупих и дадох деинстал на Multimedia Audio Controller и сега дори и него го нямам. Прочетох тази статия на Night_Raven и сега тегля AC'97 Audio Codecs от Realtek. Преди това бях изтеглили нещо подобно, но като го стартирам ми иска локация къде да се екстрактне.
  4. Благодаря ти. Ситуацията е същата като при теб - ХР и виста. Днес ще пробвам това дето си описал, проблема е там, че като пусна пинг от лаптопа към РС-то не ми връща отговор. Обратно пинга се връща. Пробвах и при изключен firewall, но пак не става.
  5. Здравейте, имам следния казус : В къщи имам един компютър и един лаптоп. Нета ми идва през модем и рутер. РС-то е свързано към рутера с кабел, а лаптопа се свързва чрез wireless. На РС-то имам инсталиран принтер, но искам да мога да пускам документи за печатане и от лаптопа. Обаче не знам как да намеря принтера, шернал съм го, но ми се струва, че трябва да се направи и още нещо а аз не знам точно какво. Бихте ли ми помогнали?
  6. В крайна сметка всеки има право на избор
  7. Еленче, регнах се тук защото имах проблем и исках да потърся помощ, а и не пиша клевети и глупости все пак. Подразни ме това, което съм описал в предния си пост. А и не съм ли прав? Айде весела Нова година и на теб и не се вързвай за глупости.
  8. Така, асенчо прозрачен си. Я се погледни кога си се регнал и колко мнения имаш... и ти си от онези "онеправданите" от download.bg дошъл си да плюеш. Регнал си се тук, няма лошо. Форумът тук се увеличава, добре е за SoftVista, само да не си от онези "палячовци" дето ги разкараха от там, че аман от вас вече! Така са решили - така са направили. В твойта къща ти решаваш - сайта е техен те си вземат решенията и си понасят последствията. Айде както помолиха админите тук, да се спира с препирните и да се поддържа добрия тон. Щастлива нова година на всички!
  9. Да бе аз като влизам всеки ден там трябва без комп да съм останал. Хайде без превземки. Ако някой го е яд на някого това не е начина за натриване на носове. Всеки, който си има поне малко понятие от това ще разбере, че това е невъзможно.... или антивирусната е изперкала. Айде със здраве! Точно по този начин "палячовците" и "цинизмите" вече няма да ги има. Подсети ме ако не съм прав. Като потребител в download.bg искам да се извиня за тона на dreamskill. Той и там си е такъв избухлив и малко невъздържан, но какво да се прави младостта е буйна. Не веднъж е получавал банове и там, но пак си остава фен на сайта. Може би е провокиран от по-острите нападки към сайта, но наистина не е това начина за реакция. На мен също ми докривя, защото много от нещата, които се пишат не са истина. Предполагам, че тези потребители, които пишат така разярено са "отрязани" от там поради ред причини. Както се каза тук, имаше много "палячовци" и "цинизми" в download.bg. Мисля, че някои "палячовци" от там са се регнали тук само за да плюят по download.bg. Погледнете ги само кога са се регнали и по колко мнения имат... Както казахте, така са решили така са направили. Лично за мен всеки сайт си има собствен облик и излъчване и не бих могъл да поставям на везни различните сайтове и форуми. Този сайт ( softvista ) също го харесвам, защото и от тук са ми помагали много. Лек ден и по малко нерви!
  10. Здравейте. Имам един проблем и все още не мога да намеря решение. Има ли начин да се обединят два форума в един. Искам всички теми от единия да ги прехвърля в другия. И двата са phpbb2. Хостнати са тук http://www.forumotion.com/
×
×
  • Създай ново...