Jump to content

regbor

Потребител
  • Брой теми

    223
  • Регистрация

  • Последно посещение

regbor's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Всичко е възстановено, благодарение на Night Raven и програмата "GetDataBack". Благодаря.
  2. Форматирането е най-лесно, въпроса е да се въстанови информацията. На нея има филми. Ползва се и на лаптоп и на ДВД....
  3. Здравейте, Имам проблем с една флашка... Пълна е цялата, но когато я поставя ми дава, че е празна(0 байта) и компютъра ме пита дали да я форматира... Другото, което забелязах , че файловата система на флашката се е променила от Fat 32 Ha Raw... Как да оправя положението и защо се е получило това?
  4. Реално диска е 160 ГБ. При разкачен хард не буутва от СD. Иначе флопито работи по време на зареждане - лампичката мига. Във самия Буут няма записана опция да зарежда от сd. Знам как да го добавя, ако можех го да отворя. ...
  5. Имам, но пак опираме до проблема с буутването от СD. Пробвал съм с най-различни подобни дискове. Идеята ми беше, някак принудително да го вкарам в Save Mode.. Преди се получаваше дори, ако просто натисна и задържа някой клавиш при стартиране...
  6. Постоянно излиза: "A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart" Пише " Press F12 to boot from network" Или "Press F1"... за буут менюто, обаче нито един бутон за допълнителни функции, освен F1 не е активен( за разлика отпреди). Така че не мога да вляза в сейф мод. Освен тази опция за буут от нетуърк, която не функционира, няма опция за буут от CD.
  7. Буут версия: 3.0.04 Пентиум 3 System memory 512 Mb BIOS 2001... Hard 137 GB
  8. В System summary на Биоса ги показва като инсталирани.
  9. CD работи, но като не може да буутва от него - все едно не работи. Имам го Хиренса, но вж. по-горе. Нямам подръка друг такъв компютър, харда е от старите със широколентов кабел.
  10. Здравейте, Имам един стар IBM, който използвам за по-прости задачи. Уиндоус ХР. Компютъра е от най-старите, които имат CD и дискета. До последно работеше без грешка. Започна да става бавен и реших да пусна "check disk"...повече не тръгна. Тръгва да зарежда и излиза съобщение "Disk error... Please restart..." Проблема е, че не мога да го накарам да буутва от СD и не иска да отвори Save Mode. В биоса няма опция за буут от СD. Как мога принудително да го вкарам в Save Mode?! Оттам според мен ще мога да реша проблема.
  11. Платката е чисто нова, защото дойде запечатана в оригиналната си опаковка. Всички останали компоненти, като графична карта, памет стикове и т.н. са тествани и работят. Още повече, че функционират без проблеми като върна старото дъно. Новото тръгва докато не свържа видео картата...и тогава екрана е черен. Компа работи, екрана не. Вероятно не го разпознава.
  12. Лаптопа е Тошиба А300. Дъното е Интел, също като старото. Като казвам същото, имам впредвид абсолютно същото.
  13. Ситуацията е следната: сменям дъното на лаптопа с чисто ново. Лаптопа тръгва, но няма подсветка на екрана. Слагам пак старото-екрана работи. Слагам новото - не. Та въпроса ми е дали има някакъв вариант проблема да не е в новото дъно?!
  14. Тези от Aliexpress ги знам. Те не са нови, а са "Refurbished" и им дават гаранция само 1месец. Линка от ОЛХ е за неработещо дъно - вече имам такова. Освен това мен ме интересува откъде мога да закупя оригинална неизползвана платка! Тези отремонтираните не се знае дали няма да изпушат след месец-два... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Проблема с моето дъно, е че лаптопа се самоизключва произволно. Носих го при трима техници, единият "баш майстор" - каза, че Уиндоуса е за преинсталация! Другите двама тестваха основно всички по-основни компоненти и казаха, че работата отива към дъно. Понеже ремонта бил много трудоемък и скъп, ми препоръчаха да взема друго.
×
×
  • Създай ново...