Jump to content

Yang_G

Потребител
  • Брой теми

    27
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Yang_G's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. ЗАХРАНВАНЕТО Е !!! Мерси, че ми отделихте от времето си !
  2. Ами то, като за сервиз вървят нещата щото само така да си пробвам и само да си се надявам не става. А иначе и ние мислехме, че е от захранването и пробвахме с друго, което се оказа, че не работи изобщо ! Ще изчакам още някой отговор ако има и ще помисля какво да напрая и ако няма нещо което мога сам да си свърша ще прибегна към майстор !
  3. Здравейте ! Един ден докато си джитках на една игра компютъра ми изпуши озаде и се изключи ! Пробвах да го включа после, но му светеше само предния диод (зелената лампичка ) и задната перка му се въртеше, но иначе е неадекватен ! След като го отварях видях, че перката на процесора и на видео картата (на перка ми прилича) не се въртят, а отзад светят, не както попринцип зелени светлини,а червени ! След няколко месеца (вчера) пробвахме да го включим с брат ми и той се включи и си работеше нормално цяла нощ до тази сутрин когато пак ми извъртя тоя номер ! Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен (знам, че една благодарност не е нищо особено, но в се пак... )
  4. Мерси пак е нещо ! Защото на мен не ми го бяха пратили на имейла !
  5. Здравейте ! Бих попитал дали някой от вас може да ми даде линк за БЕЗПЛАТНАТА версия на REMOTEUS !
  6. Здравейте ! Бих искал да попитам дали някой би могъл да направи ръководство за работа с "3d Analyze" ?
  7. Да,и аз мисля че трябва да се справи,но уви!Нищо не става.Ще пробвам ULTRA VNC STABLE...!Мерси много!За пореден път ми помогнахте!
  8. Добре!Защо не работят примерите от ВТОРА ТОЧКА/ПОДТОЧКА Б?
  9. Здравейте!Търся програма като "TEAM VIEWER",но ми трябва да може да се влиза в компютри, които нямат интернет,а само са в LAN.Пример:имам два компа без интернет(но в LAN) и искам да управлявам с единия другия и обратното.Надявам се да сте ме разбрали!
  10. А защо не ми стават тези с "Dim",във 2. подточка б)?
  11. Здравейте!Искам да попитам как да си свържа двата компа чрез кроснат кабел т.е какви настройки ми трябват и задължително ли е да си прецаквам мрежата с интернета за да ги направя на мястото на него или има друг начин?
  12. Ясно!Мерси много!Иначе прав кабел няма да е проблем за LAN мрежата,а само няма да има инатернет,така ли?Защото на мен не ми трябва за нет а за ЛАН мрежа пък нямам две лан карти и не мога,така или иначе,да споделям интернет.Ще стане ли прав кабел?А някакви допълнителни настройки ще трябват ли само за ЛАН(без интернет)?
  13. Здравейте!Не знам дали тук е подходящо да питам(но ще се престраша) от какъв магазин мога да си закупя кабел за свързване на два компютъра в мрежа.Ако някой знае да пише.Благодаря!
  14. Да, в това беше проблема. Мерси за помощта.
  15. А ти да нямаш в предвид,че на някои от местата трябва да си го пиша според моите изисквания на моя компютър.
×
×
  • Създай ново...