Jump to content

babysun

Потребител
  • Брой теми

    17
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

babysun's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Относно въпроса не го разбрах точно, но ситоацията е такава , че вчера правих това системно, а днес вече немога.
  2. И това направих, май ще преинсталирам
  3. Моля ако някой може да ми каже как да се справя с този проблем да пише. Благодаря предварително И тук има проблем.
  4. Извинявай, но с риск въпроса ми да ти се стори глупав, мога ли да попитам как се действа с ESTEST-а, защото когато го стартирам ми излиза само един черен прозорец който изчезва за 1-2 секунди.
  5. Тъкмо се бях успокоила и ... той пак заби. Това дали ще помогне като информация?
  6. Malwarebytes' Anti-Malware засече вируси, някой може ли да ми каже какво да предприема. Да ги трия ли? Че вече тотално се обърках какво да трия и какво не.
  7. Най-интересното е, че от вчера го чакам да забие , а той неиска. Обаче аз се ядосах и го изкарах от бюрото и го сложих на земята да е отворен от всякаде. Дали има нещо общо с новото му местоположение?
  8. Първо да ти благодаря, много мило че ми помагаш. Забиването винаги се случва на различни места, никога на едно и също. Днес ще го наблюдавам и ще го щракна когато се разсърди.
  9. По BIOS не е пипано поне незнам от сервиза не са ми казали нищо. А като забие остава на черен екран но чесно трябва маи да го снимам какво ми казва защото английския ми е слаб след 15 години учене на немски /а съм и руса / Знаеш ли, когато правя опит да помисля дали възможно поставяне на вентилатори на кутията да ми решат проблема?
  10. Забива. След натискане на копче рестарт, зарежда само информацията но не и Windols. Изключвам го и след 15 минути си зарежда без проблем. А вчера не съм забелязала че е замръзнал пак часовника показваше 13:30 аз го рестартирах в 14:00 тръга без да чакам.
  11. Това е след 30 минутен тест с програмата за която ми каза
  12. Windows XP Sp3, с този съм отначало и преди да започнат проблемите играех и на най-новите игри без да забива / /последния NFS и LOST.VIA DOMUS/. Това са температурите и гаранционниата карта.
×
×
  • Създай ново...