Jump to content

GITZATA

Потребител
  • Брой теми

    52
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

GITZATA's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Извинявам се за въпроса,но за пръв път ми се случва.При опит да отворя SOFTVISIA.com с браузер Comodo Dracon ми излиза това.Значи ли,че е истина или фалшива тревога? п.с.Не видях,че има такова питане.
  2. Ето в този сайт опитай http://www.tv2u.tk/ Изпробвано е и ТВ7 работи перфектно.
  3. Има,но не програма,а уред наричащ се мултицет. Измерваш тока които консумира ПС-то,умножаваш по напрежението на което работи и получаваш ватовете които те интересуват.
  4. Не,не си се прецакал.След като изключиш пс-то по нормалния начин от СТАРТ меню-то нищо не ти пречи да го изключиш и от захранващата мрежа-220в. Не става въпрос просто за консумация на ел.енергия,а защото по този начин удължаваш и живота на елементите. един вид ги предпазваш от токови удари които в нашата страна и при нашите доставчици на ел.енергия са много често явление.При този случай първо заминава захранването (Ако е от качествените 1:100 са такива)няма да пропусне към дъното,а ако не е.....не ми се мисли.Първо почваме от процесора.Дано си ме разбрал правилно.И в допълнение на твоя въпрос,то всяко устройство черпещо от ел.мрежата активна енергия неминуемо ще бъде отчетено от електромера.
  5. Предполагам,че драйверите не са съвместими за 7-ца. От там ти идва и проблема. Това лаптоп ли е или РС?
  6. За един и същи ли компютър става въпрос? Друг път качвал ли си му 7-ца?
  7. Не е можел да прочете коректно файловете та затова те е питал тези неща,това ми прилича на повреден диск.Както ти бях писал опитай пак с преинсталацията и ако пак ти направи същото----то диска си е заминал. Не прави копие от него------сигурно е повреден.
  8. Хаиде да почнем от начало-Марката на лаптопа и модел на видеокарта,с какъв уиндоус е? Какви програми са качени от момента на отказ? С две думи-какво е правено по лаптопа до преди да откаже?
  9. С този диск други преинсталаций правил ли си? В смисъл сигурен ли си,че не е някаква тъпа самоделка? Защото "Такова животно нема". Друг вариант е нова преинсталация.Ако е пак така смени диска с друг уиндоус. Но нека все пак видим и някое друго мнение....
  10. Това непосредственно след преинсталацията ли е? Или след това, в смисъл качени драйвери и програми?
  11. При работещ телевизор и включен кабел към лаптопа-----просто го рестартирай.....само лаптопа.
  12. Уиндоуса какъв е? Да не е някаква самоделка ? Ти ли го инсталира или някой друг? Би ли дал малко повече данни ако искаш да ти се помогне. Ако може направи снимка на регионални опции.
×
×
  • Създай ново...