Jump to content

dradkova

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

dradkova's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Еми да ви кажа,пак нестана.Пробвах и филми да запиша на DVD диск и нищо.Уж ми показва,че се е записал,но като го пусна на DVD-то и нищо.Като сложа диска пак в компа и ме пита дали искам да запиша нещо на него,а като му дам,че искам и ми казва,че нестава и да сложа празен диск.Абе луда работа.Направо вече ми писна.Явно всичко си идва от настройките на компа.Преди успявах да записвам филми,но понеже започнах да тегля доста програми и един ден нещо заби компютъра и явно от тогава се е прецал нещо и ще трябва да викна някой специалист да го погледне.Но нищо,писна ми да се ядосвам и съм ви страшно благодарна,че ме изтърпяхте
  2. Много съм ти благодарна.Дано да стане.Сега ще пробвам и ще кажа резултата
  3. Ето какво ми изписва,когато се опитам да запиша филм на DVD диск: You have added DVD-video content to a compilation type that will not result in a DVD-video compliant disc.To create disk playable in standalone DVD-video playable in standalone DVD-video players use the DVD-video compilation type.
  4. Много ви благодаря за отговорите.Сигурно аз някъде бъркам в записването на DVD-то.Скоро си изтеглих последната версия на Неро и снощи пробвах да запиша един филм,но пак не стана.Влезнах в темата за записване с Неро и всичко уж правя както трябва,но непрекъснато ми изписва някакво съобщение и нестава.По принцип съм с Виста,но не мисля,че от там идва проблема.Днес пак ще се ровя и ще опитвам,пък дано да стане нещо.
  5. Аз по принцип пробва по два начина-директно да запиша клипа в DVD формат,което не стана.След това направих клипа в AVI формат и пак нестана.Просто незнам какво вече да направя.Очи не ми останаха от този компютър снощи до 4.00 съм се мъчила и незнам какво да измисля.Все пак съм ти много благодарна.
  6. Благодаря ти Night Raven.Аз не съм много наясно с компютрите и затова незнаех,че тази лента излиза,защото програмата е платена.Намерих някакви кодове за регистрация и лентата се махна.Направих мнго хубаво клипче,но проблема със записването на DVD диск си остана,нестава и не става.Дали и това е защото програмата е платена?
  7. Моля ви да ми помогнете.Дръпнах си ProShow Gold,но имам един проблем.При прегледа на клипчето ми излиза едно лого на всяка снимка.Разбрах,че трябва да се регистрирам,за да се махне,но ми иска някакъв код.Моля ви, ако някой има идея за какво става въпрос да ми помогне :(
  8. Много ти благодаря Night Raven,ще пробвам с тази програма
  9. Здравейте,аз съм нова тук и страшно ви се възхищавам,колко познания имате относно компютрите.Имам един проблем, на който силно се надявам да можете да ми помогнете.Изчетох всичко дотук и видях,че беше задаван вече такъв въпрос,но не ми стана много ясен отговора.И така направих си клипче със снимки и музика с Movie Maker което записах като Avi файл с големина 1.02 GB.От сумати време се опитвам да го запиша на DVD диск,за да мога да го гледам на DVD-то вкъщи и нищо не се получава,не ми разчита диска.А DVD-то чете доста формати.Моля ви,ако някой може да ми помогне ще бъда страшно благодарна,тъй като това клипче е със снимки на сина ми,който е на 3 месеца и искам да подаря един диск на свекърва ми за 50-тия и рожден ден.
×
×
  • Създай ново...