Jump to content

mama2

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

mama2's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за саветите.Мисля,че имам такива кодеци(прочела сам някаде в комп.нещо подобно-кодек).Предполагам че това са кодеци.Да,други филми сам пускала на лаптопа и трагват без проблем.Трябва да инсталирам тази програма,която си ми препорачал.Дано стане(и наи-вече дано успея да се справя ).
  2. Парво,благодаря за вниманието.Второ отскоро имам комп(имах голямо желание за комп,,а знания малко) и неща,които за теб са прости и лесни,за мен са сложни и трудни.За destination ми стана ясно. На лаптопа пуснах диска(имам InterVideo WinDWD4),не ми показва нищо.Стои си само на парвата картинка на Inter.....,диска не трагва.Пуснах го на домашното двд,показа ми две папки.Избрах парвата(СД1) на филма,филма трагна,но не ми излизат никакви субтитри.Апри копирането ги "влачих" и тях.Това е.Дано си ме разбрал.Предполагам,че не мога да обясня както трябва.
  3. СЛЕДВАХ ТВОЕТО РАКОВОДСТВО/НАРАЧНИК ЗА РАБОТА С ИМГ.ЗА ЗАПИС НА ФИЛМ НА ДВД.ИНСТАЛИРАХ ПРОГРАМАТА КАКТО ТРЯБВА.НЕЯСНО МИ БЕШЕ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПИША В ГРАФАТА DESTINATION-НА МЕН МИ СЕ ИЗПИСВА В ТАЗИ ГРАФА-[0.0.0] OPTIARS DWD RW AD-7540A (E:) TAKA ЛИ ТРЯБВА ДА МИ ПИШЕ.В КРАИНА СМЕТКА САМ ЗАПИСАЛА ФИЛМА,ПУСНАХ ГО НА ДВД-ТО,НА ЛАПТОПА НЕ ТРАГВА.НО ПАК НЕ ИЗЛИЗАТ СУБТИТРИТЕ.ФИЛМА Е В 2 ЧАСТИ,ОБЩО 4 ФАИЛА-1.СД1 2.СУБТИТРИ 3.СД2 4.СУБТИТРИ.
  4. Здр.Парво искам да кажа,че сам савсем боса в тия програми.Изтеглих imgburner.Следвах вашите инструкции.Уж записа,а филма не трагва.Показаха се само папките.Но не ми е ясно едно-какво трябва да напиша на destination.Като незнам каква ми е записвачката-показва ми[ 0.0.0] optiarcDWD RW AD-7540A(E:)Може би там ми е грешката при записването,но като не разбирам.моля помогнете
×
×
  • Създай ново...